Uzak Şehrin Masalı oyuncuları kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın final yapmasının nedeni...

12 Eylül akşamında seyirciye merhaba diyen Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor? Dizinin oyuncu kadrosu ve başrol oyuncuları ile dikkat çeken dizinin final yapacağına ilişkin haberlerin doğruluğu merak edildi. Peki Uzak Şehrin Masalı oyuncularının gerçek adı ne? Uzak Şehrin Masalı karakterleri hakkında tüm bilinmeyenler...

Uzak Şehrin Masalı oyuncuları kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın final yapmasının nedeni...
Uzak Şehrin Masalı oyuncuları kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın final yapmasının nedeni...
GİRİŞ 15.10.2021 17:28 GÜNCELLEME 15.10.2021 17:28

Uzak Şehrin Masalı final mi yapacak bir süredir gündemde yer alıyordu. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, tüm menajerlere dizinin 5. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi iletildi.12 Eylül akşamı Fox TV ekranında Uzak Şehrin Masalı dizisi ilk bölümü ile seyircinin karşısına geçecek. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin konusu oldukça dikkat çekti. 

Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güler, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar bulunmaktadır. Peki Uzak Şehrin Masalı dizisinde rol alan oyuncular kimdir? İşte o oyuncular hakkında bilgiler... 

UZAK ŞEHRİN MASALI FİNAL Mİ YAPIYOR? 

Uzak Şehrin Masalı'nın final yapacağına ilişkin haberler medyada dolanmaktadır. TV100'in haberine göre tüm menajerlere dizinin 5. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi verildi. 

UZAK ŞEHRİN MASALI OYUNCULARI

Uzak Şehrin Masalı'nın oyuncu kadrosu aşağıdadır:

UZAK ŞEHRİN MASALI UMAY (ASLIHAN GÜLER) KİMDİR?

Uzak Şehrin Masalı dizisinde Umay Demirkan karakterine hayat veren Aslıhan Güler 1987 İstanbul doğumludur. 

Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 2002'de profesyonel oyunculuk performansını Sırlar Dünyası isimli dizide gösterdi. 20'den fazla dizi ve filmde rol aldı. 2013'ten beri oyuncu ve manken Mert Kılıç ile evlidir. 

UZAK ŞEHRİN MASALI KÜRŞAT (BARIŞ KILIÇ) KİMDİR?

Fox TV'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisinin kadrosunda yer alan Barış Kılıç, Kürşat Eroğlu karakterine hayat veriyor. Barış Kılıç, 1978 Malatya doğumludur. 

2004'te kamera karşısına geçen Kılıç, ilk kez Bütün Çocuklarım dizisinde oyunculuk performansını sergiledi. İlk deneyimin ardından çok sayıda dizide rol aldı ve Seni Seviyorum isimli filmde başrol oynadı. 

UZAK ŞEHRİN MASALI SONAY (BEGÜM BİRGÖREN) KİMDİR?

Sonay Karaarslan karakteri ile Uzak Şehrin Masalı dizisinde boy gösteren oyuncu Begüm Birgören, 1982 İstanbul doğumludur.

Ortaokulda olduğu dönemden beri tiyatro ile ilgilendi. Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümünü tamamladı. Ardından Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama üstüne yüksek lisans yaptı. Ayrıca, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 1997'de kamera karşısına geçti. Bugüne kadar 20'den fazla projede rol aldı. 

UZAK ŞEHRİN MASALI AFFAN (TİMUR ACAR) KİMDİR?

Uzak Şehrin Masalı'ndaki Affan Demirkan karakterine Timur Acar hayat vermektedir. Timur Avcı, 1979 Almanya doğumludur. Gürcü kökenli bir aileden gelmektedir.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 1999'dan beri oyunculuk yapmaktadır. İlk kez 2005'te oyunculuk performansını gösteren oyuncu 30'dan fazla dizi ve filmde boy gösterdi. Acar, Oyuncu Eda Özerkan ile evlidir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL