Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner kimdir? Korhan Saygıner kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner'in hayatı merak konusu oldu. Mutlu bir aile tablosu çizen çiftin bir de kız çocuğu var. Peki Korhan Saygıner kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve ne iş yapıyor? İşte Korhan Saygıner'in hayatı ve hakkında tüm bilinmeyenler...

Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner kimdir? Korhan Saygıner kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner kimdir? Korhan Saygıner kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
GİRİŞ 13.09.2021 12:05 GÜNCELLEME 13.09.2021 12:09

Korhan Saygıner 9 Ağustos 1976'da İzmir, Karşıyaka'da dünyaya geldi. Asıl adı Argun Korhan Saygıner'dir. 4 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. Aslen İzmirli'dir. Annesinin adı Nesrin Saygıner'dir. 

Liseyi başarı ile tamamladıktan sonra 2000'de Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden mezun oldu. 

KORHAN SAYGINER'İN MÜZİK HAYATI 

İlk albümünü 2005'te 'Yaz Beni' ismi ile piyasaya sürdü. 'İstemiyor' ve 'Yaz Beni' şarkıları ile popüler hale geldi.

2009'da Sezen Aksu'nun 'Tükeneceğiz' isimli şarkısını Funda Arar ile birlikte yorumladı. Bu düet büyük ilgi topladı. 

2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Nubmer One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkı yapan Saygıner, çok sayıda başarıya imza attı.

a

Saygıner, Türk Böbrek Vakfı'nın organ bağışı kampanyasına destek amacı ile 'Bir Işık da Sen Tut' adında bir beste yaptı. Bu beste ile ödül aldı.

ZUHAL TOPAL İLE EVLENDİ 

Korhan Saygıner, oyuncu ve sunucu Zuhal topal ile 27 Ağustos 2008 günü İstanbul'da bulunan Sait Halim Paşa Yalısı'nda dünya evine girdi.

Mutlu çift, Lina adında bir kız çocuğuna sahiptir. 

ZUHAL TOPAL VE KORHAN SAYGINER YAPIM ŞİRKETİ KURDU

Prodüktör Saygıner, 2010'da eşi Zuhal Topal ile birlikte Dual Medya Yapım Şirketi'ni kurdu.

Dual Medya Produksiyon, 2020'de popüler olan ve çok izlenen gündüz kuşağı programı 'Zuhal Topal'la Sofrada'nın yapım şirketidir. 

O SES TÜRKİYE'NİN BİRİNCİSİ LÜTFİYE ÖZİPEKLE AYNI KADRODA 

Korhan Saygıner'in O Ses Türkiye yarışmasının 2017 Şampiyonu Lütfiye Özipek ile bir dönem aynı kadroda yer aldı. Şarkıcı Özipek, bir dönem, müzisyen Korhan Saygıner'in de içinde yer aldığı orkestrada vokalistlik yapıyordu.

Lütfiye Özipek yarışmada ilk kadın şampiyon olduktan sonra, Korhan "Orkestramızın vokalisti Lütfiye Özipek bu sene yapılan O Ses Türkiye yarışmasında birinci oldu. Bize yaşattığı bu gurur ve başarılarından dolayı kendisini kutluyor, müzik yolculuğunda ışıklarla dolu bir yol diliyorum." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL