Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimdir? Kanunsuz Topraklar final yapacak mı? Son bölüm...

Kanunsuz Topraklar, güçlü kadrosu ve konusu dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Peki Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor ve kim oynuyor? Kanunsuz Topraklar final mi yapacak? Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimdir ve gerçek adları ne? Dizinin oyuncularına ilişkin bilgiler ve Kanunsuz Topraklar son bölüm...

Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimdir? Kanunsuz Topraklar final yapacak mı? Son bölüm...
Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimdir? Kanunsuz Topraklar final yapacak mı? Son bölüm...
GİRİŞ 16.02.2022 17:20 GÜNCELLEME 16.02.2022 17:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanunsuzlar Topraklar dizisi Fox TV ekranında 29 Eylül 2021'den itibaren yayınlamaya başlayacak. Başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin konusu oldukça dikkat çekici. 

Bir maden işçisinin hikayesini işleyen dizi 1990'ları anlatıyor. Son bölümünde heyecanlı dakikaların yaşandığı dizi bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. 

Üç Kuruş dizisi oyuncuları kimdir? Üç Kuruş oyuncu kadrosunun hayatı... Pazartesi günler Üç Kuruş...Üç Kuruş dizisi oyuncuları kimdir? Üç Kuruş oyuncu kadrosunun hayatı... Pazartesi günler Üç Kuruş...

KANUNSUZ TORRAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Oldukça eski zamanları işleyen dizinin nerede çekildiği oldukça çok araştırıldı. Maden Ocaklarında da çekimlerin yapıldığı dizi, Zonguldak'ta çekilmektedir. 

FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kanunsuz Topraklar 16. bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR OYUNCU KADROSU

İşte Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncuları...

KANUNSUZ TOPRAKLAR DAVUT (UĞUR GÜNEŞ) KİMDİR?

Uğur Güneş, 10 Kıasım 1987'de dünyaya geldi. Ankara'da doğan ve çocukluğunu burada geçiren oyuncu Ankara Üniversitesi mezunudur. 2011'den beri ekran karşısında oyunculuk performansı sergilemektedir. En son Bir zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynadı. 

Güneş, dizide Davut karakterine hayat vermektedir. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR GÜLFEM (ESRA BİLİÇ) KİMDİR?

Kanunsuz Topraklar 'Gülfem' kimdir? Gülfem'i oynayan Esra Bilgiç nereli ve hangi ünlünün eşi? Kanunsuz Topraklar 'Gülfem' kimdir? Gülfem'i oynayan Esra Bilgiç nereli ve hangi ünlünün eşi?

Esra Biliç, 14 Ekim 1992'de Ankara'da dünyaya geldi. İlk kez Diriliş Ertuğrul dizisi ile kamera karşısına geçen oyuncu, buradaki Halime Hatun karakteri ile çok sveildi. Ardından birçok dizide yer aldı. 

En son Rao'da rol alan oyuncu, şimdi de Kanunsuz Topraklar'da Gülfem karakterini canlandırmaktadır. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR ALİ (NECİP MEMİLİ) KİMDİR?

Necip Memili, 27 Mayıs 1980'de Adana'da dünyaya geldi. Lise öğreniminin ardından Çukurova Üniversitesi Konservatuvar Bölümünü başarı ile tamamladı. 2005'ten beri ekran karşısında olan oyuncu, Çukur'da da oldukça iyi performans gösterdi. 

40'a yakın projede oynayan Meili, şimdi de Fox TV'nin dizisi Kanunsuz Topraklar'da Ali karakteri ile boy göstermektedir. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR YAVUZ (KAAN TAŞANER) KİMDİR?

Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979'da Antalya'da dünyaya geldi. Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Bölümünde Tiyatro okudu. İlk kez 1998'de kamera karşısına geçen oyuncu 2010'daki Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki rolü ile iyice ünlendi. 

20'den fazla projede boy gösteren oyuncu en son Uyanış Büyük Selçuklu'daydı. Şimdi ise Kanunsuz Topraklar'da Yavuz olarak seyircinin karşısına çıktı. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR MALİK (MURAT DALTABAN) KİMDİR?

Murat Daltaban,1966 Ankara doğumludur. DTÜ Maden Mühendisliği mezunudur olan Daltaban aynı zamanda Ankara Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünü okudu. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan ve tiyatro oyunu yöneten Daltaban, 30'a yakın TV projesinde boy gösterdi.

En son Arıza dizisinde Muzaffer karakterine hayat veren oyuncu, şimdi de Kanunsuz Topraklar'da Muzaffer'i canlandırmaktadır. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR KEVSER (ONURVAY EVRANTEN) KİMDİR?

Onurvay Evranten, 19 Mart 1974'te Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden ve Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu.

Avlu dizisindeki rolü ile akıllarda kalan Evranten, şimdi de Kanunsuz Topraklar'da Kevser karakterine hayat vermektedir. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR BEHİCE (EYLÜL SU SAPAR) KİMDİR?

Eylül Su Sapar, 1993'te İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.  Pis Yedili dizisindeki rolü ile tanınmaya başladı. 

Şimdi ise Kanunsuz Topraklar dizisinde Behice rolünü oynamaktadır. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR FİKRİYE (SERDEM PAÇAL) KİMDİR?

Serdem Paçal, 2000'de Manisa'da dünyaya geldi. Üniversite öğrencisi olan Paçal, daha önce birçok tiyatro oyununda rol aldı.

İlk kez kamera karşısına geçen Paçal, Kanunsuz Topraklar'da Fikriye karakterine hayat vermektedir. Bu dizi onun ilk oyunculuk deneyimidir. 

YORUMLAR 1
  • Bahtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Sildim abdnin tilki (fox) kanalını sizde silin.
    Cevapla