Yalancıları ve Mumları oyuncuları kimdir? Yalancıları ve Mumları karakterlerinin hayatı ve biyografisi

Yalancılar ve Mumları dizisi Fox TV ekranında 3 Ekim akşamı seyirci ile buluşacak. Başrolünde elçin Sangu ve Ceren Moray'ın bulunduğu oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici. Peki yeni dizi Yalancılar ve Mumları'nın oyuncuları kim ve gerçek adları ne? İşte çok merak edilen Yalancılar ve Mumları karakterlerinin hayat hikayesi...

Yalancıları ve Mumları oyuncuları kimdir? Yalancıları ve Mumları karakterlerinin hayatı ve biyografisi
Yalancıları ve Mumları oyuncuları kimdir? Yalancıları ve Mumları karakterlerinin hayatı ve biyografisi
GİRİŞ 17.10.2021 21:31 GÜNCELLEME 17.10.2021 21:31

Yalancılar ve Mumları Fox TV ekranında seyirciye merhaba diyecek. Yayınlanan ilk fragmanının ardından güçlü oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekti. Elçin Sangu ve Ceren Moray, sevenleri ile bu kez de Yalancılar ve Mumları'nda buluşacak. 

MEDYAPIM’ın yapımcılığını yürüttüğü dizinin yönetmeni Merve Girgin. Başarılı yönetmen bu kez Yalancılar ve Mumları dizisi ile ön plana çıkıyor. 

YALANCILAR VE MUMLARI OYUNCU KADROSU 

Peki dikkate çekici konuya sahip olan dizi Yalancılar ve Mumları'nın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte  Yalancılar ve Mumları oyuncuları... 

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu, 1985 İzmir doğumludur. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü'nden mezun oldu. Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk tecrübesini Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile yaşadı. Ardından çok sayıda dizide rol aldı.

2015'in sevilen dizilerinden biri olan Kiralık Aşk dizisi ile kendini tanıtmayı başardı. En son İyi Günde Kötü Günde dizisinde oyunculuk performansı sergileyen oyuncu, şimdi de Yalancılar ve Mumları'nda boy gösteriyor. 

MELİKE GÜNER KİMDİR?

Melike Güner, 1979'da İstanbul'da dünyaya geldi. 1999'dan beri oyunculuk yapan Güner, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 

Dönemin popüler dizisi Ekmek Teknesi'ndeki rolü ile dikkatleri üstüne çeken oyuncu 2006'daki Doktorlar dizisi ile iyice tanındı. 

En son 5 sene önce bir tiyatro oyununda boy gösteren oyuncu şimdi ekranlara Yalancılar ve Mumları dizisi ile geri döndü. 

BURCU GÖLGEDAR KİMDİR?

Burcu Gölgedar, 1989'da İstanbul'da doğdu. Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 

2013'ten beri oyunculuk yapan ve en son Çukur dizisinde oynayan Gölgedar bu kez de Yalancılar ve Mumları dizisindeki rolü ile ekran karşısına geçti. 

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?

Şafak Pekdemir, 1988 İstanbul doğumludur. Beyeknt Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

2009'da Sadist filmi ile kamera karşısına geçen Pekdemir, 12 yıldır oyunculuk performansı sergilemektedir. En son Yasak Elma dizisinde rol alan oyuncu şimdi de Yalancılar ve Mumları'nda oynayacak. 

CEREN MORAY KİMDİR?

Ceren Moray, 1985'te Diyarbakır'da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Moray, Pera Güzel Sanatlar Bölümünde de eğitim aldı. 

İlk kez 2003'te Serseri Aşıklar dizisiyle profesyonel oyunculu performansı gösterdi. Yetenekli oyuncu daha sonraki yıllarda farklı projelerde rol aldı. En son Olağan Şüpheliler isimli internet dizinde boy gösteren oyuncu bu kez de Yalancılar ve Mumları dizisinde başrol oynayacak. 

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

Feyyaz Duman, 1982'de Mardin'de dünyaya geldi. İlk kez 2001'de Fotoğraf isimli filmde oyunculuk yaptı.

Bugüne dek 10 filmde rol alan oyuncu en son Baraj dizisi ile kamera karşısına geçti. Şimdi de Yalancılar ve Mumları'nda performans sergileyecek. 

İSMAİL DEMİRCİ KİMDİR? 

İsmail Demirci, 1984 Ankara doğumludur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Bugüne dek yaklaşık 20 projede yer alan oyuncu Demirci en son Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta rol aldı. Şimdi ise Yalancılar ve Mumları dizisi ile kamera karşısına geçti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL