Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna nereli ve ne iş yapıyor?

Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna ile boşanacağı haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Danilo şef boşanıyor mu? Hakkında araştırma yapılan Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nerelidir ve ne iş yapıyor? Tuğçe Demirbilek'in hayatı...

Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna nereli ve ne iş yapıyor?
Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna nereli ve ne iş yapıyor?
GİRİŞ 04.10.2021 11:17 GÜNCELLEME 04.10.2021 11:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sevilen Şef Danilo Zanna mutlu ailesi ve çocuğuyla olan güzle iletişimi ile ülke çapında çokça takdir edilen isimlerden biri. Mutlu ailesi babası Danilo Şef'in isminin boşanmaya karışması sevenlerini derinden üzdü. Peki Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna kimdir? Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek boşanıyor mu? İşte detaylar... 

Tuğçe Demirbilek Zanna 1981'de dünyaya geldi. Aslen Giresunlu'dur. Tuğçe Demirbilek, yoga eğitmenidir. Ayrıca sosyal medyayı aktif kullanan Demirbilek Zanna, kişisel önerilerde bulunmaktadır. Sosyal medya hesabı üzerinden film ve dizi tavsiyesi, kitap önerisi paylaşmaktadır. 

2012'de, gezmek amacı ile Türkiye'ye gelen ve ardından evlilik kararı alarak ülkemize yerleşen Danilo Zanna ile 2012'de dünya evine girdi. Mutlu çift bir süre sonra bir erkek çocuğu sahibi oldu. 

2021'de eşi Danilo Şef ile birlikte bir dondurma reklamında rol aldı. 

Danilo Şef aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir? Danilo Zanna boşanıyor mu?Danilo Şef aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir? Danilo Zanna boşanıyor mu?

DANİLO ŞEF VE TUĞÇE DEMİRBİLEK BOŞANIYOR MU? 

 

9 seneden beri evliliklerine devam eden çiftin boşanma kararı aldığı öne sürülmektedir. İddiaya göre Danilo Zanna, evini ayırarak başka bir eve yerleşti. 

YORUMLAR 2
  • eylül 10 ay önce Şikayet Et
    iyi
    Cevapla
  • gulşen 2 yıl önce Şikayet Et
    ayrılmayın lütfen cok guzel ayılesınz bırdaha düşünun derım
    Cevapla