İbrahim Ufuk Kaynak kimdir ve aslen nerelidir? İbrahim Ufuk Kaynak'ın asıl mesleği...

Ordu AK Parti milletvekili adayı İbrahim Ufuk Kaynak'ın mesleği merak konusu oldu. Verdiği röportajlarla çarpıcı değerlendirmeler yapan İbrahim Ufuk Kaynak çok sayıda insan tarafından merakla takip ediliyordu. Şimdi ise siyaset sahnesinde... İşte İbrahim Ufuk Kaynak'ın memleketi ve hayatına ilişkin detaylar...

İbrahim Ufuk Kaynak kimdir ve aslen nerelidir? İbrahim Ufuk Kaynak'ın asıl mesleği...
İbrahim Ufuk Kaynak kimdir ve aslen nerelidir? İbrahim Ufuk Kaynak'ın asıl mesleği...
GİRİŞ 10.04.2023 09:51 GÜNCELLEME 10.04.2023 09:51
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

2022'de sokak röportajında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan İbrahim Ufuk Kaynak kısa süre içinde ülke çapında merak edilen isim oldu. Siyasi ve güncel mevzularda yorum yapan İbrahim Ufuk Kaynak açıklamaları ile adından söz ettirmişti. 

Ahsen TV'ye röportajı veren İbrahim Ufuk Kaynak, ekonomik sıkıntılar, Türkiye'ye yönelik saldırılar, CHP ve HDP işbirliği, Türkiye'nin yurtdışında bıraktığı izler üzerine yaptığı konuşmalarla, izleyici ve sosyal medya kullanıcılarının dikkatini üzerine çekti. 

Kısa süre içinde ülke çapında tanınır hale gelen İbrahim Ufuk Kaynak, çok sayıda TV kanalına ve haber sitesine konuk oldu ve kendini dinlettiren değerlendirmelerde bulundu. Çok sayıda siyasetçi ve ünlü isim de Kaynak'ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden destek verdi. 

 İbrahim Ufuk Kaynak'ın mesleği, yaşı, memleketi ve hayatı merak konusu oldu. Peki İbrahim Ufuk Kaynak kimdir? İşte hakkında merak edilen tüm detaylar... 

Selçuk Bayraktar kimdir? TEKNOFEST öncüsü Selçuk Bayraktar aslen nereli? Babası Özdemir Bayraktar...Selçuk Bayraktar kimdir? TEKNOFEST öncüsü Selçuk Bayraktar aslen nereli? Babası Özdemir Bayraktar...

İBRAHİM UFUK KAYNAK HAYATI 

İbrahim Ufuk Kaynak 1961'de Ordu'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu'dur. Anne tarafı ise Ordulu'dur.

İlk, orta ve lise öğrenimini başarı ile tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi'ne başladı. Ardından, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü'nden mezun oldu.

Daha sonra Victoria Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Asya Çalışmaları'nda Medeniyetler Arası Çatışma konusunda çeşitli araştırmalar yaptı. 

Arkeolog ve sanat tarihçisi Kaynak, çeşitli meslek dallarında kendini gösterdi, çok sayıda ülke gezdi ve araştırmalar yaptı. Türk tarihi Osmanlı tarihi ve Selçuklu tarihi üzerine çalışmaları vardır. 

Yeni Şafak ve TVNET'te çalıştı. 

İBRAHİM UFUK KAYNAK SİYASİ HAYATI

İbrahim Ufuk Kaynak 1990'da Refah Partisi Bolu Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu ve Meclis Başkan Vekili Yasin Hatipoğlu’nun Danışmanlığını yaptı. 

Sonraki senelerde ise Melbourne AK Parti Başkan Yardımcısı ve Sandık Komisyonu Başkanı olarak  çalıştı. 

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

İbrahim Ufuk Kaynak, Ak Parti Ordu 2. sıra milletvekili adayı oldu. 

YORUMLAR 55
  • Ibrahim Bayraktar 11 ay önce Şikayet Et
    Cok dogru bir secim umarim parti icine demokrasi , duzen ve anlayis getirir.
    Cevapla
  • Yalçın Soylutuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahtınız açık, yolunuz yol olsun!.. Türk Siyasetini bilinçli/bilinçsiz önemsizleştirenler var. Çok şükür TBMM'ne renk katacak insanlarımız mevcut. İbrahim Ufuk Kaynak beyefendi şahsı beğeniyorum, selametle!..
    Cevapla
  • ATİLLA 1 yıl önce Şikayet Et
    çok dolu bir insan isabetli bir karar olmuş bence . meclise renk katacak bir vekil olur bence
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle insanların harcanmamasi lazim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yıldız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle