Serkan Tokat kimdir ve aslen nerelidir? Hakemliği bırakan Serkan Tokat hangi takımlı?

Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) istifalar ardı ardına devam ediyor. En son Halis Özkahya'nın ayrılışının ardından Serkan Tokat da hakemliği bıraktı. Peki gündem olan Serkan Tokat kimdir? Serkan Tokat nerelidir? Serkan Tokat hangi takımı tutuyor? İşte Serkan Tokat hakkında tüm merak edilenler...

Serkan Tokat kimdir ve aslen nerelidir? Hakemliği bırakan Serkan Tokat hangi takımlı?
Serkan Tokat kimdir ve aslen nerelidir? Hakemliği bırakan Serkan Tokat hangi takımlı?
GİRİŞ 13.11.2021 10:04 GÜNCELLEME 13.11.2021 11:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Serkan Tokat, Mayıs 1981'de Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Siirtli'dir. Eski futbol hakemi Metin Tokat, Serkan Tokat'ın amcasıdır. Ayrıca, eski hakemlerden Muammer Tokat ve Talat Tokat ile de akrabadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nü başarı ile tamamladı. Mezuniyetinden sonra Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı.  

Serkan Tokat, ilk kez 1998'de hakemlik yapmaya başladı. İlk profesyonel tecrübesini 2001'de kazandı.  2013- 2014'te ise Süper Lig maçlarını yönetti.

Kariyerinde oldukça büyük yol kat eden Serkan Tokat, çok sayıda maçta ise VAR Hakemi (video hakem uygulaması) olarak görev aldı. 

Ferhat Gündoğdu kimdir? Yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli ve asıl mesleği nedir?  Ferhat Gündoğdu kimdir? Yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli ve asıl mesleği nedir?

SERKAN TOKAT HANGİ TAKIMLI?

Hakem Serkan Tokat'ın Galatasaray'lı olduğu bilinmektedir. 

SERKAN TOKAT HAKEMLİĞİ BIRAKTI

Merkez Hakem Kurulu’dan edinilen bilgiye göre, Serkan Tokat artık hakemliğe devam etmeyecek. İfadeye göre, Serkan Tokat hakemliği bıraktı. 

YORUMLAR 3
  • Sergen Yalçın 1 yıl önce Şikayet Et
    talat tokat, metin tokat, serkan tokat babadan oğula hakemler
    Cevapla
  • Naci 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bunlar hakem değildi. Daha 7.8 tane daha var keşke onlarda istifa etseler
    Cevapla
  • Yağız 2 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olmuş, Talat Tokat, Metin Tokat, Serkan Tokat, Türk futbolu bu Tokat ailesinden baya bi tokat yedi, yeter bıktık bu babadan oğula hatta toruna geçen hakemlerden
    Cevapla