Yunus Göç kimdir? 3 aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç’ün mesleği nedir?

3 aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç'e sosyal medyada tepkiler yağmaya devam ediyor. Peki Yunus Göç kimdir ve nerelidir? Yunus Göç ne iş yapıyor, mesleği ne? Vahşetin ilgili resmi birimlere ulaşmasının ardından konuya ilişkin açıklama Gaziantep Valiliği'nden geldi. Peki 3 aylık bebeğe dair son durum ne? Tüm detaylar haberimizde...

Yunus Göç kimdir? 3 aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç’ün mesleği nedir?
Yunus Göç kimdir? 3 aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç’ün mesleği nedir?
GİRİŞ 06.12.2021 13:01 GÜNCELLEME 06.12.2021 13:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yunus Göç, Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven babadır. Yunus Göç Gaziantepli'te ikamet etmektedir. Yunus Göç'ün serbest meslek icra ettiği bilinmektedir. Semra Göç ile evlidir. 

Vahşet, 28 Kasım akşamı Gaziantep' bağlı Şahinbey ilçesinde gerçekleşti. Video kaydının ortaya çıktığı olayda, baba yunus göç, 3 aylık bebeğini vahşice öldüresiye dövmektedir. Bu görüntülerin ardından sosyal medya adeta ayağa kalktı. 

Videonun ilgili resmi birimlere intikal etmesi neticesinde baba Yunus Göç'ün gözaltına alındığı öğrenildi. 3 Aylık bebeğin ise kafa kısmında alınan darbeler sonucunda bir travma meydana geldiği ve hastanede, yoğun bakımda tedavi altında olduğu aktarıldı.

Ekmek ne kadar? Son zam ile ekmek ne kadar oldu? 2021 güncel ekmek ve simit fiyat listesi...Ekmek ne kadar? Son zam ile ekmek ne kadar oldu? 2021 güncel ekmek ve simit fiyat listesi...

ANNE SEMRA GÖÇ OLAYI ANLATTI 

Anne Semra Göç, eşi Yunus Göç'ün çocuğuna şiddet uyguladığından şüphelendiğini bunun üzerine televizyon ünitesine gizlice kameralı telefon yerleştirdiğini ifade etti.

Video kaydından olayı izlediğini aktaran anne Semra Hanım, eşinden şikayetçi olduğunu anlattı. 

GAZİANTEP VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklama yapan Gaziantep Valiliği, 29 Kasım'da polis ekiplerine bildirilen darp olayının ardından Yunus Göç'ün gözaltına alındığını açıkladı. Açıklamaya göre, Yunus Göç'ün adli süreci devam etmektedir. 

Alınan son bilgiye göre, Yunus Göç tutuklandı. 

YORUMLAR 23
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet devlet değil ki ellini kolunu kessin. yahudi Avrupa ülkelerinde olsa bunu zencir le tavana asarlar . oralarda kimse zulüm yapaz .
    Cevapla
  • Baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Eli kolu kesilmeli bu hayvan türemesi itin
    Cevapla
  • Osmanlı1453 2 yıl önce Şikayet Et
    İDAM başka söz yok
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen aynen
    Cevapla
  • Mucahit 2 yıl önce Şikayet Et
    İdaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm
    Cevapla
  • Ahmet akbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Baba bebeğini doverken annesi nerdeymis oraya kamera koyacağına devletten yardım alsaydı Allah belalarını versin hem anne hemde babanın aynii olayı dayağı babayada uygulayanlar artık bu dünyada yaşamaktan utanıyoruz
    Cevapla
  • Sus edepsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşma, Sen polise gidip kocam cocugumu dövüyor demenle kocana kesinlikle işlem yapmaz polis, Kadin en dogrusunu yapmiş . Kadina haksiz yere yapmiş oldugun Beddualar sana geri dönecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle