Jean Evrard Kouassi kimdir ve nerelidir? Trabzonspor'un yeni transferi Jean Evrard Kouassi kariyeri

Jean Evrard Kouassi Trabzonspor ile prensipte anlaşmaya vardı. Anlaşmaya varmak üzere yola çıkan Trabzonspor'un yeni transferi Jean Evrard Kouassi kariyeri oldukça merka edildi. Peki Jean Evrard Kouassi aslen nerelidir? İşte Jean Evrard Kouassi hayatı ve hakkında tüm merak edilenler...

Jean Evrard Kouassi kimdir ve nerelidir? Trabzonspor'un yeni transferi Jean Evrard Kouassi kariyeri
Jean Evrard Kouassi kimdir ve nerelidir? Trabzonspor'un yeni transferi Jean Evrard Kouassi kariyeri
GİRİŞ 10.12.2021 12:58 GÜNCELLEME 10.12.2021 12:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Jean Evrard Kouassi 25 Eylül 1994'te Fildişi Sahili, N'Damien'de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren futbola olan yeteneği ile dikkat çekti.

Eğitim hayatına devam eden Jean Evrard Kouassi, diğer yandan da futbolda kendini geliştirmeye devam etti. 2004'de Jeunesse Sportif de Bassam isimli takımda yer aldı. 2011'e kadar burada deneyim kazandı. 2011-2012 arasında ise Moossou'da oynadı. 

Profesyonel futbola başlaması Hırvat bir takım olan Hajduk Split ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. İlk maçına, 16 Şubat 2013'te Slaven Belupo karşılaşmasıyla çıktı. Bu maç, 2-0'lık galibiyet ile sonuçlandı. 2015'e kadar bu takımda boy gösterdi. Daha sonra Çin takımı olan Shanghai SIPG ile anlaştı. 2016'ya kadar bu takımda performans sergileyen Jean Evrard Kouassi, en son Wuhan Zall'a transfer oldu.

Jean Evrard Kouassi, 2017'den beri Çin Süper Ligi'nde yer alan Wuhan Zall'da oynamaktadır. 

TRABZONSPOR İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

Futbolcu Jean Evrard Kouass'in Trabzonspor ile prensipte anlaştığı ve yakın zamanda transferin gerçekleşeceği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre başarılı futbolcu, anlaşmaya varmak üzere yola çıktı. 

MİLLİ TAKIM KARİYERİ 

Başarılı futbolcu Jean Evrard Kouassi,2011'de Fildişi Sahili U-17'de milli takım forması giydi. giydiği forma ile kendini göstermeyi başardı. 

2021'de ise Fildişi Sahili Milli Takım'ında yer aldı. 

YORUMLAR 2
  • Öktem 2 yıl önce Şikayet Et
    Çin malı patentli çıkmaz inşallah
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim kafama takılan şu bu adam bu genç yaşta neden Çin liginde 5 sene futbol oynamış? Neden Avrupa takımları bu adamı fark etmedi? Acaba bir sıkıntısı mı var?
    Cevapla