Gülçin Ergül kimdir ve kaç yaşındadır? Ölümlü trafik kazasını atlatan Gülçin Ergül kariyeri

Geçirdiği ölümlü trafik kazası ile gündem olan Gülçin Ergül'ün hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Gülçin Ergül kimdir ve nerelidir? Gülçin Ergül kaç yaşında? İşte Gülçin Ergül'e dair tüm merak edilenle ve hayatı hakkında bilgiler...

Gülçin Ergül kimdir ve kaç yaşındadır? Ölümlü trafik kazasını atlatan Gülçin Ergül kariyeri
Gülçin Ergül kimdir ve kaç yaşındadır? Ölümlü trafik kazasını atlatan Gülçin Ergül kariyeri
GİRİŞ 10.02.2022 14:36 GÜNCELLEME 10.02.2022 14:36

Gülçin Ergül 30 Ekim 1985'te İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeyi seviyordu.

İlk öğrenimin ardından orta okul ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde aldı. Eğitim hayatından hemen sonra da doğrudan müziğe yöneldi. En son Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu. 

KARİYERİ

Gülçin Ergül, Bir dönem Pera Güzel Sanatlar Akademisi'nde piyano derslerine girdi. Bu eğitim onun müzik kariyerinin başlangıcıydı. Lise döneminde de şan eğitimi aldı. 

Daha çocuk yaşta, Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna seçildi. Bir yandan da çocuk korosunda performans sergiledi. Çok sayıda önemli oyunda şarkılar seslendirdi. Ayrıca önemli starlar ile birlikte çalıştı. 

Daha sonra arkadaşları ile birlikte 'Hepsi' isimli bir grup kurdu. Grubun vokali Gülçin Ergül, bu grup çatısı altında 3 albüm ve 2 single çıkardı. Bu dönemde yine çeşitli Tv reklamlarında boy gösterdi. 2009'da bu grup ile olan ilişkisine son verdi. 

Ardından kendi ismiyle çok sayıda albüm çıkardı. Söylediği şarkılar ile ülke çapında kendini tanıtmayı başardı. Başarılarından ötürü bugüne dek yaklaşık 15 ödüle layık görüldü. 

OYUNCULUK YAPTI

Gülçin Ergül, çok sayıda dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. İşte o projeler:

  • 2006 - Avrupa Yakası 

  • 2006 - Kısık Ateşte 15 Dakika 

  • 2008 - Benim Annem Bir Melek

  • 2008 - Çok Güzel Hareketler Bunlar 

  • 2008 - Bir Yer Var mı Bildiğin? 

  • 2009 - Kayıp Çocuklar Cenneti 

  • 2020 - Yasak Elma 

Ayrıca, 2020'de Benimle Söyle isimli şarkı programında jüri üyeliği yaptı. 

GÜLÇİN ERGÜL TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

İstanbul-İzmir yolu Susurluk civarında, erkek arkadaşı ile birlikte seyehat eden Gülçin Ergül trafik kazası geçirdi. Kazada, erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti, kendisi ise yaralandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL