Ayça Tekindor kimdir? 'Hepimiz ölelim' diyen Ayça Tekindor Çetin Tekindor'un kızı mı? Asıl mesleği...

Ünlü kemancı ve şarkıcı Ayça Tekindor'un hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. "Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın" paylaşımının ardından adeta linç yiyen Ayça Tekindor'un asıl mesleği nedir? Ayça Tekindor, usta oyuncu Çetin Tekindor'un kızı mı? İşte detaylar...

Ayça Tekindor kimdir? 'Hepimiz ölelim' diyen Ayça Tekindor Çetin Tekindor'un kızı mı? Asıl mesleği...
Ayça Tekindor kimdir? 'Hepimiz ölelim' diyen Ayça Tekindor Çetin Tekindor'un kızı mı? Asıl mesleği...
GİRİŞ 24.12.2021 09:08 GÜNCELLEME 24.12.2021 09:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ayça Tekindor 23 Haziran 1972'de dünyaya geldi. Zaga isimli televizyon programı ile ismini duyuran kemancı ve müzisyendir. 

Genç yaşlarından itibaren müzik ile yakından ilgilendi. Küçük yaşlarda keman çalmaya başladı. 2004'te ilk albümünü çıkarı. Ardından çok sayıda albüme imza attı. 10'dan fazla şarkıya klip çekti. 

Bir dönem Yunanistan'da çalıştı ve çok sayıda konserde boy gösterdi. birçok reklam filmde de oyunculuk performansı sergiledi. 

AYÇA TEKİNDOR ALBÜMLERİ

  • 2004 - Yıkılıyo 

  • 2005 - Çekicek Kulaklarımı 

  • 2008 - Ciddiyete Davet 

  • 2009 - Disco (Maxi single) 

  • 2010 - Yerse (Single)

  • 2011 - Zor (Single)

  • 2014 - Ayça'nın 10 Yıl Şarkıları (yayımlanmadı)

Ece Ronay kim ve kaç yaşında? Mehmet Ali Erbil 50 bin TL mi teklif etti? Mehmet Ali Erbil özür dilediEce Ronay kim ve kaç yaşında? Mehmet Ali Erbil 50 bin TL mi teklif etti? Mehmet Ali Erbil özür diledi

ÇETİN TEKİNDOR'UN KIZI MI?

Ayça Tekindor'un usta oyuncu Çetin Tekindor'un kızı olup olmadığı merak konusu oldu. Ancak ikili arasında bir bağlantı bulunmadığı ve sadece bir soyadı benzerliği olduğu öğrenildi.

AYÇA TEKİNDOR'A BÜYÜK TEPKİ

Gaziantep'te yaşayan 4 yaşındaki bir kız çocuğunun köpekler tarafından parçalandığı görüntülerin ardından konuya ilişkin Ayça Tekindor da yorum yaptı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından  "Bak bir daha sek söylüyorum: Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın ! Önüme şu köpek saldırıları, yok pittbul vahşiymiş bilmem ne salak salak haberleri düşürenler, beğenenler, etkileşimde bulunanlar dahil herkesi engellicem. Fenalık bastı ! Buna 'ama çocuklar' diye yorum yapanları da!" ifadelerini kullandı.

Tekindor'un kullandığı bu ifadeler büyük tepki çekti. Tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapattığı öğrenildi. 

YORUMLAR 2
  • diloşcuk 6 ay önce Şikayet Et
    Bunu görünce kucuklugume dayanan o efso Degaje şarkısını söyleyesim geliyor ve insanin gozunde çocukluk anıları canlanıyor
    Cevapla
  • diloşcuk 6 ay önce Şikayet Et
    Çocukluğumu yiyen şarkının sahibi. Degaje kadın. Az mı şakşuka yedirtmedin şappur şuppur öptürmedin o yıkılan şarkınla. Resmen ilkokul yıllarımı ve kucuklugumu aklıma getirdin. Petek girdi, Lara girdi, Eylem girdi sonra senin arana. Şimdi dersler 'katmer katmer'oldu ve bizi hasta ettin Ayça. Çilek dudaklara yapisip kalmadık. Sağol. . Çünkü İsmail YK'nın çıktığı döneme denk gelen birisin.
    Cevapla