Yalnız Kurt Mira 'Yaprak Medine' kimdir? Yaprak Medine'nin oynadığı diziler

En son, Son Yaz isimli dizide boy gösteren oyuncu Yaprak Medine şimdi de Yalnız Kurt dizisinde oyunculuk performansını sergiliyor. Peki Yalnız Kurt'ta 'Mira' karakterini oynayan Yaprak Medine kimdir? İşte hakkında tüm merak edilenler ve Yaprak Medine oynadığı diziler...

Yalnız Kurt Mira 'Yaprak Medine' kimdir? Yaprak Medine'nin oynadığı diziler
Yalnız Kurt Mira 'Yaprak Medine' kimdir? Yaprak Medine'nin oynadığı diziler
GİRİŞ 04.03.2022 21:49 GÜNCELLEME 04.03.2022 21:49

Yaprak Medine 1997'de İstanbul'da dünyaya geldi. Çocuk yaşlardan itibaren oyunculuğa oldukça meyilliydi.

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Oyuncu olmayı kafaya koyan Yaprak Medine, Daha sonra Esin Doğan Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Yaprak Medine

Yalnız Kurt 'Esra-Sare' Damla Colbay kimdir ve nerelidir? Damla Colbay oynadığı diziler...Yalnız Kurt 'Esra-Sare' Damla Colbay kimdir ve nerelidir? Damla Colbay oynadığı diziler...

Bir dönem modellik yaparak kariyerine başlangıç yapan Medine reklam filmlerinde yer alarak oyunculuğa adım attı. Birçok müzik klibinde oynadı. 2018'de bir kısa filmde boy gösteren oyuncu, daha sonra Yarım Kalan aşklar isimli dizide yer aldı. 

Çok sayıda reklam filminde rol alan oyuncu Yaprak Medine, çikolata, takı ve otel reklamlarında performans sergiledi. Asıl çıkışını 2020'de popüler olan dizi Menajerimi ara dizisinde yakaladı. 

YALNIZ KURT DİZİSİNDE

Oyuncu Yaprak Medine

En son Son Yaz dizisinde oynayan genç oyuncu, şimdi de yepyeni bir proje ile ekran karşısına geçti. 

ATV ekranında seyirciyle buluşan Yalnız Kurt dizisinde rol alan Yaprak Medine, Mira (Semiramis Myers Hanzade) karakterini oynamaktadır. 

YAPRAK MEDİNE OYNADIĞI DİZİLER

Yaprak Medine oynadığı diziler

Yaklaşık 3 yıldır kamera karşısında performans gösteren oyuncu Yaprak Medine 10'a yakın projede yer aldı. İşte Yaprak Medine'nin bugüne dek oynadığı diziler: 

  • 2018 - Ölüler Dirilerden Çalacak ( Kısa film)

  • 2020 - Yarım Kalan Aşklar

  • 2020 - Menajerimi Ara (Dizi)

  • 2021 - Son Yaz (Dizi)

  • 2022 - Yalnız Kurt (Dizi)

Altay Kurtoğlu kimdir? Yalnız Kurt'un başrolü Hasan Denizyaran kaç yaşında ve nereli? Oynadığı...Altay Kurtoğlu kimdir? Yalnız Kurt'un başrolü Hasan Denizyaran kaç yaşında ve nereli? Oynadığı...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL