Muhsin Bayrak kimdir ve kaç yaşındadır? Chelsa'yi satın almak isteyen Muhsin Bayrak serveti...

Muhsin bayrak, Chelsa'yi satın almak için harekete geçtikten sonra gündem oldu. Kulübü satın almak için Trump ile yarışa girdiği öğrenildi. Bunun üzerine Muhsin Bayrak'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Ayrıca Muhsin Bayrak'ın serveti araştırılmaya başlandı. İşte Muhsin Bayrak biyografisi...

Muhsin Bayrak kimdir ve kaç yaşındadır? Chelsa'yi satın almak isteyen Muhsin Bayrak serveti...
Muhsin Bayrak kimdir ve kaç yaşındadır? Chelsa'yi satın almak isteyen Muhsin Bayrak serveti...
GİRİŞ 21.03.2022 09:08 GÜNCELLEME 21.03.2022 09:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Muhsin Bayrak Bitlis'te dünyaya geldi. Aslen Bitlisli'dir. Ailesi Bitlisli Mutki Aşireti’dir. Henüz çocuk yaşlardayken ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşti. İş adamıdır. Şuanda 45 yaşındadır.  

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Ardından İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü başarı ile tamamladı. 1999'daki Üniversite mezuniyetinin ardından iş hayatına atıldı. 

Muhsin Bayrak

AB GRUP HOLDİNG'İ KURDU

Genç yaşta iş hayatına merhaba diyen diyen Muhsin Bayrak, AB Grup Holding'i kurdu. Kısa süre içinde bu şirketi büyüttü. Türk Sanayisi'nin önemli işlerine imza attı ve adından söz ettirdi.  

Türkiye'deki çalışmalarını yurtdışına da taşıdı. Özellikle, Yunanistan'da yaptığı bazı projeler oldukça çok konuşuldu. 

Diğer yandan ünlü ödüllü mimar Prof. Barbaros Sağdıç ile birlikte çalıştı ve sıradışı projelere adını yazdırdı. Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve’nin yanı sıra Türk bayrağı şeklinde inşa edilecek olan AB Grup Holding Teknoloji Üssü ile Bodrum Türkbükü’nde 150 milyon dolarlık yatırımında yer aldı. 

Muhsin Bayrak biyografisi

MUHSİN BAYRAK SERVETİ

Muhsin Bayrak'ın rakamsal olarak servetinin ne olduğu bilinmemektedir. Ancak, üzerine kayıtlı olduğu bilinen AB Grup Holding ve yurtdışında devam eden çok sayıda şantiye vardır. Ayrıca Türkiye'de birçok projesi de bulunmaktadır. 

HEDEFİ: CHELSA

27 Şubat 2022'de Roman Abramoviç'in Chelsa'yi satışa çıkardı. Bunun üzerine Muhsin Bayrak, Chelsa'yi satın almak için çalışmalara başladı. Kulüp yetkileri ile temas kuran Muhsin Bayrak'ın avukatının harekete geçtiği öğrenildi. 

Bayrak, konuya ilişkin yaptığı konuşmada Trump'ın da kulübü satın almak istediğini söyledi. 

Muhsin Bayrak hayatı

YORUMLAR 6
  • demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Jet Fadıl bumu yoksa?
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    kimdir bunlar nasıl zengin olmuşlar? böyle haber olurmu?
    Cevapla
  • serhat 2 yıl önce Şikayet Et
    boş işler memlekete ne yapmış kaç çocuk orutmuş devletten çalmışmı vergiden çalmışmı. sahte fatura kullanmışmı altı boş danışmanlık fatruraları kullanmışmı.... bi bakmak lazım. bedava reklam yapıyor boy boy gazetenizde buna musade ediyor
    Cevapla
  • Ömer TUNÇOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş iyi reklam yapmış !..Madem iki milyar küsür dolar'ın var .Memleketimiz Bitlisspor'a bir kaç milyon lira ver de Bitlis diye bir şehir varmış desin Türk halkı....
    Cevapla
  • ürüslü 2 yıl önce Şikayet Et
    memleketin guru kaynağı helalin var hemşerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle