Metin Feyzioğlu kimdir ve nerelidir? Dedesi kim? Metin Feyzioğlu'nun biyografisi...

Metin Feyzioğlu Lefkoşe Büyükelçisi olarak atandıktan sonra gündem oldu. Peki Metin Feyzioğlu kimdir? Metin Feyzioğlu dedesi de internet kullanıcılarının arattığı sorular arasında. İşte, bir dönem Ankara Üniversitesi'nin Dekanlığını da yapan Metin Feyzioğlu hayatı ve biyografisi...

Metin Feyzioğlu kimdir ve nerelidir? Dedesi kim? Metin Feyzioğlu'nun biyografisi...
Metin Feyzioğlu kimdir ve nerelidir? Dedesi kim? Metin Feyzioğlu'nun biyografisi...
GİRİŞ 08.10.2022 20:58 GÜNCELLEME 08.10.2022 20:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Metin Feyzioğlu, 7 Temmuz 1969'da İstanbul'da dünyaya geldi. Annesinin adı Saide, babasının adı Mehmet'tir. Aslen Kayserili'dir. 11., 12., 13., 14., 15. ve 16. dönem milletvekili Turhan Feyzioğlu'nun torunudur. Şimdilerde 52 yaşındadır. 

Annesi, doğumdan saatler sonra vefat etti. Durum böyle olunca anneannesinin yanında büyüdü. Çocukluk dönemini Ankara'da geçirdi. 

Sedat Önal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Sedat Önal biyografisi...Birleşmiş Milletler daimi temsilcisi Sedat Önal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Sedat Önal biyografisi...

Metin Feyzioğlu

İlk ve orta öğreniminin ardından TED Ankara Koleji'nden mezun oldu. Daha sonra, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tamamladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra, Kamu Hukuku alanındaki yüksek lisans yaptı. Akademik yolda ilerleyen Feyzioğlu, Doktor unvanını 1995'te, Doçentlik unvanı 2002'de, Profesörlük unvanı ise 2007'de elde etti. 

Uzun yıllar boyunca, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görev yaptı. Bir yıl boyunca burada Dekan olarak çalıştı. 

Şakir Özkan Torunlar kimdir ve kaç yaşındadır? Daha önce nerede çalıştı? Şakir Özkan Torunlar özgeçmişiİsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar kimdir ve kaç yaşındadır? Daha önce nerede çalıştı? 

Metin Feyzioğlu biyografisi

SİYASİ HAYATI

Metin Feyzioğlu aktif olarak CHP'de boy gösterdi. 2012'de ise Bilim Yönetim ve Kültür Platformu kontenjanından CHP Parti Meclisi üyesi oldu. Yaklaşık 1 yıl sonra, Barolar Birliği Başkanı görevini yürütmek için, görevinden istifa etti. 

BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI OLDU 

Feyzioğlu, 2010'da, seçimlere katıldı ve seçimi kazanarak Ankara Barosu Başkanı oldu. Bir sonraki genel kurulda yeniden başkan olarak seçildi. 

2013'te ise, genel kuruldaki seçimde oyların çoğunluğunu alarak, Türkiye Barolar Birliği Başkanı oldu. Türkiye Barolar Birliği'nin 8. başkanı olarak adını yazdırdı. 

Metin Feyzioğlu'nun hayatı

LEFKOŞE BÜYÜKELÇİSİ OLDU

Metin Feyzioğlu Ekim 2022'de Lefkoşe Büyükelçisi olarak göreve getirildi. 

METİN FEYZİOĞLU KİTAPLARI

  • 1996 - Ceza Muhakemesi Hukukunda Tanıklık

  • 1998 - Tanıklık ve Dürüst Muhakeme

  • 2002 - Ceza Muhakemesinde Vicdani Kanaat 

  • 2013 - Türkiye Ağaca Neden Sarıldı?

  • 2015 - Çıkış Yolu

  • 2015 - Ceza Muhakemesinde İspatın Ölçütü Olarak Vicdani Kanaat

METİN FEYZİOĞLU EVLİ Mİ?

Metin Feyzioğlu Birgül Hanım ile evlidir. Bu evliliğinden 2 kız çocuğu bulunmaktadır.  

YORUMLAR 19
  • 007 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok DERİN bi arkadaştır tanirim kendisini
    Cevapla
  • Yavuz Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan Erdoğan adam sarrafı, Metin Feyzioğlu vatansever dürüst bi adam onda bir enerji gördü ki kurda kuşa yem olmasın diye himayesine almıştır. Adam kazanmak diye buna denir. Hayırlı olsun!..
    Cevapla
  • akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    sağcı solcu farketmez.Yeterki vata sever olsun.Biri meyhaneye biri cami gider.Ama cephede kardeşiz.Türkiyenin çizgisi bu olmalı.
    Cevapla
  • recep- 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatanını ve aziz milletini düşünen , vatanı ve milleti için mücadele eden adam gibi adam .
    Cevapla
  • halil köçer 1 yıl önce Şikayet Et
    metin feyzioğlu adamgibi adamdır milli duruşuyle türkyeyi eniyi şekilde temsi edeceğine inanıyorum görevinde başarılar dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle