Gül Masalı 'Gonca' Gülper Özdemir kimdir ve kaç yaşındadır? Gülper Özdemir dizileri

ATV'de yayınlanmaya başlayan Gül Masalı dizisinde Gonca karakterini canlandıran Gülper Özdemir, izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. İnternet kullanıcıları Gülper Özdemir'in kaç yaşında olduğunu ve oynadığı dizileri araştırmaya başladı. İşte, merak edenler için Gülper Özdemir biyografisi...

Gül Masalı 'Gonca' Gülper Özdemir kimdir ve kaç yaşındadır? Gülper Özdemir dizileri
Gül Masalı 'Gonca' Gülper Özdemir kimdir ve kaç yaşındadır? Gülper Özdemir dizileri
GİRİŞ 14.08.2022 21:38 GÜNCELLEME 14.08.2022 21:38

Gülper Özdemir, 5 Nisan 1990'da Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Türk'tür. Uzun yıllar boyunca Almanya'da, bir dönem de Paris'te yaşadı. Şimdilerde 32 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından üniversiteye Almanya'da başladı. Daha sonra, üniversite eğitimine Amerika'da devam etti. Truman State University'nden mezun oldu. 

Gülper Özdemir

Üniversiteden sonra, öncesinde Almanya'da başladığı oyunculuk eğitimine Paris'te devam etti. Eğitimini sürdürürken diğer yandan da tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. Hem Alman tiyatrolarında hem de Türk tiyatrolarında boy gösterdi.

Kamera karşısına ilk kez 2015'te Medcezir dizisi ile çıktı. Başarılı performansından ötürü, daha sonrasında birçok dizide rol almaya başladı. En son Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru'da başrol oynadı.

Gülper Özdemir biyografisi

Gülper Özdemir, şimdi de ATV ekranında yayınlanacak olan yaz dizi Gül Masalı'nda başrol olarak yer almaktadır. 

Gül Masalı oyuncuları kimdir? Gül Masalı oyuncuları isimleri! Gül Masalı hangi gün?Gül Masalı oyuncuları kimdir? Gül Masalı oyuncuları isimleri! Gül Masalı hangi gün?

GÜLPER ÖZDEMİR DİZİLERİ

  • 2015 - Medcezir 

  • 2016 - Bana Sevmeyi Anlat 

  • 2017 - Kara Yazı 

  • 2017 - Tutsak 

  • 2018 - Meleklerin Aşkı 

  • 2019 - Sen Anlat Karadeniz 

  • 2021-2022 - Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru 

  • 2022 - Gül Masalı

Gülper Özdemir dizileri

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL