Sevmek Zamanı oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor? Sevmek Zamanı dizisi oyuncu kadrosu (tüm kadro)

ATV'de yayınlanmaya devam eden Sevmek Zamanı beğeni topladı. Sevmek Zamanı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile, ilk bölümü ile adından söz ettirmeye başladı. Peki Sevmek Zamanı oyuncuları kimdir? Diğer yandan Sevmek Zamanı'nın nerede çekildiği de merak edildi. İşte, Sevmek Zamanı dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Sevmek Zamanı oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor? Sevmek Zamanı dizisi oyuncu kadrosu (tüm kadro)
Sevmek Zamanı oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor? Sevmek Zamanı dizisi oyuncu kadrosu (tüm kadro)
GİRİŞ 18.07.2022 17:31 GÜNCELLEME 18.07.2022 17:31

ATV ekranında yayınlanmaya başlayan Sevmek zamanı dizisi ve oyuncuları ilgi uyandırdı. Yaz dizisi olarak izleyici karşısına geçen dizinin senaryosu da nefes kesiyor.  Başrolünde Deniz Işın ve İlhan Şen'in bulunduğu Sevmek Zamanı dizi oyuncuları bir hayli dikkat çekti. 

Yapımcılığını süreç Film'in yürüttüğü dizinin senaryosunu Nalan Merter Savaş yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, O Hayat Benim, İki Aile ve Kalp Yarası dizilerinin de yönetmenliğini yapan Yıldız Hülya Bilban oturuyor. 

SEVMEK ZAMANI HANGİ GÜN?

Sevmek Zamanı her Pazartesi günü saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

SEVMEK ZAMANI NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Sevmek Zamanı dizisinin çekimleri İstanbul'da devam etmektedir. 

İçimizdeki Ateş oyuncuları kimdir? Ne zaman başlayacak? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları...İçimizdeki Ateş oyuncuları kimdir? Ne zaman başlayacak? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları...

Gül Masalı oyuncuları kimdir? Gül Masalı oyuncuları isimleri! Gül Masalı hangi gün?Gül Masalı oyuncuları kimdir? Gül Masalı oyuncuları isimleri! Gül Masalı hangi gün?

SEVMEK ZAMANI OYUNCU KADROSU

İşte, Sevmek Zamanı oyuncu kadrosu...

DENİZ IŞIN

Deniz Işın

Leyla ile Mecnun 'Leyla' kimdir? Yeni Leyla'yı oynayan Deniz Işın kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Deniz Işın kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Deniz Işın oyandığı diziler...

En son, dijital ortamda yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterini canlandıran Deniz Işın Sevmek Zamanı'nda Firuze Yavuz adıyla başrol oynamaktadır. Işın, daha önce Sefirin Kızı ve Masumiyet gibi dizilerde rol almıştı. 

İLHAN ŞEN

İlhan Şen

En son Aşk Mantık ve İntikam dizisinde oynayan İlhan Şen, Kağan Kerimoğlu karakteriyle dizide boy göstermektedir. Sevmek Zamanı, İlhan Şen'in ilk başrol tecrübesidir. 

SERENAY AKTAŞ

Serenay Aktaş

Uzun yıllar boyunca profesyonel futbol oynayan, daha sonra Survivor'a katıldıktan sonra ülke çapında tanınmaya başlayan Serenay Aktaş da dizide rol almaktadır. Daha önce, Kalp Yarası, Tutunamayanlar ve  Savaşçı dizilerinde boy gösteren oyuncu bu dizide Leyla Kerimoğlu'nu canlandırmaktadır. 

TOPRAK CAN ADIGÜZEL

Toprak Can Adıgüzel

Alev alev dizisindeki başarısı ile adından söz ettiren oyuncu Toprak Can Adıgüzel de Sevmek Zamanı oyuncu kadrosunda yer almaktadır. En son Kalp Yarası dizisinde oynayan Adıgüzel, şimdi de bu dizide Ferhat Yavuz rolü ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK

Çağdaş Onur Öztürk

2008'den beri oyunculuk hayatına devam eden Çağdaş Onur Öztürk, Kuzey güney, Diriliş Ertuğrul ve Akrep gibi dizilerde yer almıştı. Öztürk, Sevmek Zamanı dizisinde Taner Çeliker karakterine hayat vermektedir. 

BERAN SOYSAL

Beran Soysal

Arka Sokaklar, akasya Durağı ve İçerde gibi dizilerde rol alan oyuncu Beran Soysal şimdi de Sevmek Zamanı kadrosundadır. Dizide, Mehmet karakterini oynamaktadır. 

NİMET İYİGÜN

Nimet İyigün

Oyuncu Nimet İyigün de Sevmek Zamanı'nda rol almaktadır. Kalbimdeki Deniz, Annemizi Saklarken ve Çocuk isimli dizilerde yer alan ünlü oyuncu, dizide Zeynep Kerimoğlu karakterini canlandırmaktadır. 

OZAN YİĞİT

Ozan Yiğit

Çocuk Güzel Hareket Bunlar 2'de oyunculuk performansı sergileyen Ozan Yiğit, Sevmek zamanı dizisinde Serdar karakterini oynamaktadır. 

ZEYNEP OYMAK

Söz ve Menajerimi ara dizilerinde oynayan Zeynep Oymak da Sevmek Zamanı dizi oyuncuları kadrosundadır. Dizide Ayşegül karakteri ile oyunculuk performansı göstermektedir. 

MUTTALİP MÜJDECİ

Muttalip Müjdeci

Oyuncu Muttalip Müjdeci de Sevmek Zamanı oyuncuları arasındadır. Dizide Muhsin karakterini oynamaktadır. 

ONUR GÖZETEN

Onur Gözeten

Onur Gözeten de yine Sevmek zamanı oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Dizide, Ömer karakterini canlandırmaktadır. 

DERYA PINAR AK

Derya Pınar Ak

Oyuncu Derya Pınar Ak ise, Sevmek zamanı dizisinde Çiğdem'i oynamaktadır. 

CANER SOLMAZ

Caner Solmaz

Oyuncu Caner Solmaz dizide Nazmi karakterini canlandırmaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL