Tozluyaka oyuncuları kimdir? Tozlu yaka nerede? Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu (resimli)

Fox TV'nin gençlik dizisi Tozluyaka genç oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Tozluyaka oyuncuları kimdir? Ayrıca diziye ismini veren Tozluyaka'nın nerede olduğu da araştırıldı. İşte Tozluyaka dizisi hakkında tüm merak edilenler...

Tozluyaka oyuncuları kimdir? Tozlu yaka nerede? Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu (resimli)
Tozluyaka oyuncuları kimdir? Tozlu yaka nerede? Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu (resimli)
GİRİŞ 13.11.2022 22:33 GÜNCELLEME 13.11.2022 22:33

Fox TV'de yayın hayatına merhaba diyen ve oldukça izleyici kitlesi elde eden Tozluyaka isimli dizi, yaz dizisi olarak piyasaya giriş yaptı. Başrolünde ünlü oyuncuların yer aldığı dizide Dolunay Soysert ve emre Kınay gibi isimler yer alıyor. Dizinin tanıtımının ardından Tozluyaka oyuncu kadrosu ve diziye ilişkin diğer detaylar merak edildi. 

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği dizisinin senaryosunu, El Kızı ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinin de senaryosunu yazan Yekta Torun yazmaktadır. Komedi türünde olduğu bilinen dizinin yönetmen koltuğunda ise, dönemin popüler dizisi Arka Sıradakiler ve geçtiğimiz sezon yayınlanan Son Yaz dizilerinin yönetmeni Semih Bağcı oturmaktadır. 

Senden Daha Güzel oyuncuları kimdir? Senden Daha Güzel tüm oyuncu kadrosu...Senden Daha Güzel oyuncuları kimdir? Senden Daha Güzel tüm oyuncu kadrosu...

TOZLUYAKA NEREDE?

Tozuyaka, İstanbul'da yer alan bir mahalledir. 

TOZLUYAKA NE ZAMAN?

Tozluyaka, her Pazartesi akşamı saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

TOZLUYAKA UYARLAMA MI?

Tozluyaka dizisinin uyarlama değildir. Özgün bir senaryoya sahiptir. 

TOZLUYAKA OYUNCU KADROSU

İşte, Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu...

DOLUNAY SOYSERT

Dolunay Soysert

Dolunay Soysert kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? ATV İkimizin Sırrı 'Seylan' kimdir?Dolunay Soysert kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Dolunay Soysert biyografisi

1995'ten beri Türk televizyonlarında oyunculuğuna devam eden oyuncu Dolunay Soysert Tozluyaka dizisinin başrolünde yer almaktadır. Dizide Derya Öztürk rolüne hayat vermektedir. 

EMRE KINAY

Oyuncu Emre Kınay da Tozluyaka'nın başrolünde yer alan bir diğer isim. Dizide Kenan Yağızoğlu karakterini oynamaktadır. 

TAYANÇ AYAYDIN

Tayanç Ayaydın

2004'ten beri oyunculuk hayatına devam eden Tayanç Ayaydın dizinin başrolünde yer almaktadır. Dizide Önder Koçak rolündedir. 

KAAN MİRAÇ SEZEN

Ali Kaan Miraç Sezen

Tozluyaka 'Ali' Kaan Miraç Sezen kimdir? Kaç yaşında? Kaan Miraç Sezen oynadığı dizilerKaan Miraç Sezen kimdir? Kaç yaşında? Kaan Miraç Sezen oynadığı diziler

Kaan Mirac Sezen de dizide ön plana çıkan oyuncular arasında. Dizide Ali (Ali Öztürk) karakterini oynamaktadır. 

ECEM ÇALHAN

Ecem Çalhan

Kuzey Yıldızı dizisi ile akıllar kazınan Ecem Çalhan da dizide rol almaktadır. Dizide Cemre (Cemre Yılmaz) rolüyle performans sergilemektedir. 

ULVİ KAHYAOĞLU

Ulvi Kahyaoğlu

Oyuncu Ulvi Kahyaoğlu da Tozluyaka dizisinde boy göstermektedir. Tozluyaka dizisinde Berk Yağızoğlu karakterini oynamaktadır. 

SERRA PİRİNÇ

Serra Pirinç

Mucize Doktor, Kağıt Ev gibi dizilerde boy gösteren Serra Pirinç de Tozluyaka kadrosundadır. Dizide, Zeyno karakterini oynamaktadır. 

CAN BARTU ASLAN

Can Bartu Aslan

Can Bartu Aslan kimdir ve kaç yaşındadır? Kuruluş Osman'a katılan Can Bartu Aslan'ın küçüklüğü...Can Bartu Aslan kimdir ve kaç yaşındadır? Can Bartu Aslan oynadığı diziler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman gibi dizilerde rol alan Can Bartu Aslan şimdi de Tozluyaka ile oyunculuğuna devam ediyor. Dizide Arap Sinan karakterini oynamakrtadır. 

ÇAĞLA ŞİMŞEK

Çağla Şimşek

Oyuncu Çağla Şimşek, Tozluyaka dizisi ile oyunculuk performansı sergilemektedir. Hazal (Hazal Küçük) ismiyle rol almaktadır. 

NEBİL SAYIN

Nebil Sayın

İçerde dizisi ile yıldızı parlayan Nebil Sayın, daha sonra Payitaht Abdulhamid ve ve Bir Zamanlar Kıbırs'ta rol aldı. Şimdi de Tozluyaka kadrosundadır. 

KADİM YAŞAR

Kadim Yaşar

Ekmek Teknesi gibi akıllara kazınan bir dizide rol alan en son Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Kadim Yaşar da Tozluyaka'da boy göstermektedir. 

NUR YAZAR

Nur Yazar

Aşk ve Mavi dizisindeki rolü ile adından söz ettiren Nur Yazar yeni dizinin kadrosunda yer almaktadır. 

DURUKAN ÇELİKKAYA

Durukan Çelikkaya

Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında oyunculuk yapan oyuncu Durukan Çelikkaya da Tozluyaka oyuncu kadrosundadır. Tozluyaka'da Vefa (Vefa Akın) karakterine hayat vermektedir. 

DUYGU ÖZŞEN

Duygu Özşen

Duygu Özşen de dizinin kadrosunda yer alan isimlerden. 

ÖZGÜR FOSTER

Özgür Foster

Oyuncu Özgür Foster, Tozluyaka dizisinde boy göstermektedir. Dizide Ege Şimşek karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

OĞULCAN ARMAN USLU

Oğulcan Arman Uslu

Oyuncu Oğulcan Arman Uslu da dizinin kadrosunda yer alan isimlerden. 

AHMET HAKTAN ZAVLAK

Ahmet Haktan Zavlak

Tozluyaka dizisinde rol alan bir diğer isim ise Ahmet Haktan Zavlak. Dizide Çağrı (Çağrı Koçak) karakterine hayat vermektedir. 

DOĞA LARA AKKAYA

Doğa Lara Akkaya

Doğa Lara Akkaya da dizinin kadrosunda yer almaktadır. 

EGEMEN ALMACI

Egemen Almacı

Egemen Almacı da Tozluyaka dizisinde rol alan isimlerden. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL