Alpay Kazan kimdir ve aslen nerelidir? Alpay Kazan neden öldü?

Acun Medya kurucuları arasında yer alan Alpay Kazan vefatı ile gündem oldu. Acun Ilıcalı'ya olan yakınlığı ile de bilinen Alpay Kazan'ın kaç yaşında olduğu ve memleketi merak edildi. İşte, araştıranlar için Alpay Kazan hayatı ve hakkında tüm bilinmeyenler...

Alpay Kazan kimdir ve aslen nerelidir? Alpay Kazan neden öldü?
Alpay Kazan kimdir ve aslen nerelidir? Alpay Kazan neden öldü?
GİRİŞ 04.07.2022 10:51 GÜNCELLEME 04.07.2022 10:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alpay Kazan,1974'de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Sakaryalı'dır. Kökleri ile Bosna Hersek ve Makedonya'ya dayanmaktadır. 

Eğitim hayatının ardından medya kuruluşlarında çalışmaya başladı. Acun Medya'nın kurucularındadır. Uzun yıllar boyunca Acun Medya'da görev yaptı. Acun Firarda, Yok Böyle Dans, Göz6, Exathlon, Ütopya ve Survivor programlarının yapım ekibinde rol aldı. 

Alpay Kazan

Acun Medyayı, Acun Ilıcalı, Esat Yontunç ve kendisinin kurduğu bilinmektedir. Verdiği bir röportajında Acun Medya'nın başarısını çekirdek kadrosunun olduğuna bağladı. 

En son Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olarak görev yapan Alpay Kazan, Acun Ilıcalı'ya olan yakınlığı ile de biliniyordu. Dostlukları 12 yaşından itibaren, ölümüne dek devam etti. 

Alpay Kazan ve Acun Medya ekibi

1999 Marmara depreminde Sakarya'da çok sayıda yakını kaybettiği bilinmektedir. Ayrıca, farklı faaliyetler doğrultusunda Sakarya'nın tanıtımını da yaptı. 

ALPAY KAZAN VEFAT ETTİ

Alpay Kazan, 6 Mart 2022'de vefat etti. 48 yaşında hayata gözlerini yuman Alpay Kazan'ın ölüm nedeninin kanser hastalığı olduğu öğrenildi. 

Alpay Kazan'ın kabri, İstanbul'da bulunan Karacaahmet Mezarlığı'ndadır. 

Alpay Kazan biyografisi

YORUMLAR 1
  • abc 1 yıl önce Şikayet Et
    karacaahmet
    Cevapla