Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman? Oyuncu kadrosu

En son Hakim dizisinin final yapması ile sezonu kapatan ATV, yeni sezona Hakime Hanım dizisi ile giriş yapıyor. Peki Hakime Hanım ne zaman başlayacak? Hakime Hanım oyuncuları da oldukça dikkat çekiyor. İşte merak edenler için, Hakime Hanım dizisine ilişkin tüm detaylar...

Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman? Oyuncu kadrosu
Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman? Oyuncu kadrosu
GİRİŞ 05.08.2022 13:54 GÜNCELLEME 31.08.2022 13:57

ATV ekranında seyirciye merhaba diyecek olan yeni dizi Hakime Hanım, senaryosu ve oyuncularıyla adından söz ettirmeye başladı. Hakime Hanım oyuncuları oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. İşte merak edenler için Hakime Hanım dizisine ilişkin tüm detaylar...

Bir suç dizisi olan Hakime Hanım'ın senaryosunu Ayfer Tunç yazmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Aybek oturmaktadır. 

HAKİME HANIM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hakime Hanım dizisinin başlama tarihi henüz netleşmedi. 

HAKİME HANIM UYARLAMA MI?

Hakime Hanım, 2021-2022'de ATV'de yayınlanan Hakim dizisinin bir devamıdır. Hakim dizisi ise, ABD yapımlı Your Honor'dan uyarlamıştır. 

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman?Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman?

HAKİME HANIM OYUNCU KADROSU

İşte merak edilen, Hakime Hanım oyuncuları...

VAHİDE PERÇİN

Vahide Perçin

En son Bir Zamanlar Çukuroava dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Vahide Perçin Hakime Hanım'ın başrolünde yer almaktadır. Dizide Güzide karakterini oynamaktadır. 

CEM DAVRAN

Cem Davran

Uzun yıllardır oyunculuk kariyerine devam eden ve en son Karakomik Filmler'de rol alan Cem Davran bu dizi ile anlaşmıştı. ancak daha sonradan anlaşma sağlanamadı. Cem Davran'ın dizi kadrosundan çıktığı öğrenildi. 

KAAN YILDIRIM

Kaan Yıldırım

Kayıp dizisi ile oyunculuğa merhaba diyen, en son Hekimoğlu dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Oyuncu Kaan Yıldırım da Hakime Hanım dizisinde rol almaktadır. 

YUSUF ÇİM

Yusuf Çim

Hem sunucu, hem manken, hem de oyuncu olan Yusuf Çim de Hakime Hanım dizisi kadrosunda yer alan isimlerden bir diğeri. Çim, en son Akrep dizisinde yer almıştı. 

FEYZA SEVİL GÜNGÖR

Feyza Sevil Güngör

1997 doğumlu oyuncu Feyza Sevil Güngör de dizide Oylum karakterine hayat vermektedir. Daha önce Kuruluş Osman'da rol almıştı. 

CEM SÜRGİT

Cem Sürgit de, yine Hakime Hanım dizisinde yer alan isimler arasındadır. Sürgit Alev Alev dizisinde de oynamıştı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL