Ezgi Gözeger kimdir ve nerelidir? Ezgi Gözeger evli mi? Asıl mesleği ne?

Ezgi Gözeger ile Çalar Saat sunucusunun kim olduğu merak edildi. Ezgi Gözeger'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırıldı. Ezgi Gözeger'in babası da araştırılan konular arasında yer aldı. İşte, merak edenler için Ezgi Gözeger hayatı ve kariyeri...

Ezgi Gözeger kimdir ve nerelidir? Ezgi Gözeger evli mi? Asıl mesleği ne?
Ezgi Gözeger kimdir ve nerelidir? Ezgi Gözeger evli mi? Asıl mesleği ne?
GİRİŞ 19.07.2022 09:18 GÜNCELLEME 19.07.2022 09:18

Ezgi Gözeger 30 Temmuz 1986'da İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya geldi. Tam adı Ezgi Gözeger Özmemiş'tir. Aslen İzmirli'dir ve Yörüktür. Matematik öğretmeni bir babanın evladıdır. Şimdilerde 35 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Tire Kutsan Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde Meteoroloji Mühendisliğini tamamladı. Asıl mesleği Meteoroloji Mühendisliği'dir. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi'ndeki Medya ve İletişim Sistemleri alanında yüksek lisans yaptı. Diğer yandan da Kuşdili Eğitim Merkezinde spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. 

'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Fulya Öztürk'ün aslında ailesi...'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Fulya Öztürk'ün aslında ailesi...

Ezgi Gözeger

KARİYERİ

Üniversiteden sonra medya kuruluşlarında yer almaya başladı. 2009'da Fox Tv ekranında yayınlanan İrfan Değirmenci ile Çalar Saat programında hava durumu editörü ve spikeri olarak görev yaptı. 

Daha sonrasında ise yine aynı televizyon kanalında çalışmaya devam eden Gözeger, hava durumu sunuculuğu ve FOX Gece programının spikerliğini yaptı. 2014'ten beri ise,  Ezgi Gözeger ile Çalar Saat programının sunuculuğunu yürütmektedir. 

Selçuk Tepeli kimdir ve aslen nereli? Selçuk Tepeli evli mi?Selçuk Tepeli kimdir ve aslen nereli? Selçuk Tepeli evli mi?

Ezgi Gözeger kariyeri

DİZİDE ROL ALDI

Ezgi Gözeger, 2021'de FOX ekranında seyirci ile buluşan dizi Aşk Mantık İntikam'da konuk oyuncu olarak yer aldı. Dizide, haber spikerliği yaptı. 

İsmail Küçükkaya kimdir ve nerelidir? İsmail Küçükkaya'nın biyografisiİsmail Küçükkaya kimdir ve nerelidir? İsmail Küçükkaya'nın biyografisi

Ezgi Gözeger biyografisi

EZGİ GÖZEGER EVLİ Mİ?

Ezgi Gözeger, 2014'te Onu Özmemiş ile evlendi. Bu evlilik hala devam etmektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL