Cennet Koyu dizisi oyuncuları kimdir? Cennet Koyu dizisi ne zaman başlayacak?

Star TV ekranında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Cennet Koyu dizisi konusu ile bir hayli dikkat çekici. Kadına yönelik şiddetin konu alındığı Cennet Koyu dizisinin başrol oyuncusu da adından söz ettirdi. Peki Cennet Koyu konusu ne? İşte Cennet Koyu dizisine ilişkin tüm merak edilenler...

Cennet Koyu dizisi oyuncuları kimdir? Cennet Koyu dizisi ne zaman başlayacak?
Cennet Koyu dizisi oyuncuları kimdir? Cennet Koyu dizisi ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 04.10.2022 10:40 GÜNCELLEME 04.10.2022 10:41

Star TV ekranında seyirci ile buluşmaya hazırlanan Cennet Koyu dizisi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Başrolünde Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Cennet Koyu konusu ile de bir hayli merak edildi. 

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Cennet Koyu dizisinin senaryosunu, Karagül, Kara Para Aşk ve Karadayı gibi dizilerin de senaristliğini yapan ödüllü senarist Eylem Canpolat yazmaktadır. 

CENNET KOYU KONUSU

Cennet Koyu dizisi, sahil kasabasında yaşayan 3 çocuklu bir ailenin hikayesini anlatmaktadır. Hüma, Saba ve Neva isimli bu 3 kız kardeş ve kadına yönelik şiddetin konu alındığı dizi anne Bahriye Hanım'ı da anlatacak. 

CENNET KOYU NE ZAMAN?

Cennet Koyu dizisinin başlama tarihi henüz netleşmedi. 

CENNET KOYU OYUNCU KADROSU

İşte, Cennet Koyu oyuncuları...

MELİSA ASLI PAMUK

Melisa Aslı Pamuk

En son Kırmızı Oda dizisinde Mitra Şerifi karakterini canlandıran Melisa Aslı Pamuk Cennet Koyu'nda başrol oynamaktadır. Dizide Neva karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 2011 Türkiye güzeli Melisa Pamuk daha önce, Kurt Seyit ve Şura, Ulan İstanbul ve Kara Sevda dizilerinde de oynadı.  

Cennet Koyu'nda rol alacak diğer oyuncular ise henüz açıklanmadı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL