Neslihan Atagül kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Neslihan Atagül dizileri...

En son Sefirin Kızı dizisi ile ekrana gelen, şimdilerde ise Gecenin Ucunda dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Naslihan Atagül'ün hayatı merak konusu oldu. Çok sayıda kullanıcı Naslihan Atagül'ün kaç yaşında olduğunu merak etti. Peki Neslihan Atagül nereli? Naslihan Atagül dizileri ile akıllara kazınan oyuncular arasında. İşte, merak edenler için Neslihan Atagül biyografisi...

Neslihan Atagül kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Neslihan Atagül dizileri...
Neslihan Atagül kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Neslihan Atagül dizileri...
GİRİŞ 10.08.2022 09:01 GÜNCELLEME 10.08.2022 09:01

Neslihan Atagül 20 Ağustos 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Neslihan Atagül Doğulu'dur. Aslen Çerkez'dir. Anne tarafından ise beyaz Rus'tur. Şimdilerde 29 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ortaokula devam ettiği dönemde bir reklam filmi ile oyunculuğa adım attı. 2005'te yaşadığı bu ilk oyunculuk deneyiminin ardından İlk Aşk isimli sinema filminde rol aldı.

Bu film tecrübesinin ardından dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atagül, Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. Bu ödülün arkasında Türk televizyon dizilerinde boy göstermeye başladı. 

Atagül, 2006'd Kanal D ekranında seyirci ile buluşan, dönemin popüler dizisi Yaprak Dökümü'nde oyunculuk performansı sergilemeye başladı. 4 sene boyunca bu dizide oyunculuğa devam etti. Ardından çok sayıda dizide ve filmde rol aldı.

İlk başrol oyunculuğu deneyimini, 2011 yapımlı 'Araf' filminde yaşadı. Yaprak Dökümü'ndeki rolü ile akıllara kazındı ve asıl çıkışını Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye dizisi ile yakaladı. Çok sayıda reklam filminde ve dergi çekimlerinde de boy gösterdi. 

En son Sefirin Kızı dizisi ile kamera karşısında oyunculuk performansı sergileten Atagül, şimdilerde ise Star TV'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Gecenin Ucunda dizisinde başrol oynamaktadır. Dizide Macide karakterini canlandırmaktadır. 

Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda dizisi ne zaman?Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda dizisi ne zaman?

NESLİHAN ATAGÜL EŞİ

Neslihan Atagül, 2016'da meslektaşı Kadir Doğulu ile evlendi. Bu evlilik hala devam etmektedir. 

NESLİHAN ATAGÜL DİZİLERİ

  • 2006-2010 - Yaprak Dökümü 

  • 2011 - Canım Babam 

  • 2011-2013 - Hayat Devam Ediyor 

  • 2013-2014 - Fatih Harbiye 

  • 2015-2017 - Kara Sevda 

  • 2019-2021 - Sefirin Kızı 

  • 2022 - Gecenin Ucunda

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL