İbrahim Tatlıses kimdir? Ünlü şarkıcı ve kızının sağlık durumu nasıl?

Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdiği öğrenilen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ve hayatı merak konusu oldu. Olay yerinden ilk fotoğraflar gelirken ünlü ismin yanında küçük kızı Elif'in de olduğu öğrenildi. Peki İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşındadır? İşte İbrahim Tatlıses'in hayatı...

İbrahim Tatlıses kimdir? Ünlü şarkıcı ve kızının sağlık durumu nasıl?
İbrahim Tatlıses kimdir? Ünlü şarkıcı ve kızının sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 25.08.2022 12:06 GÜNCELLEME 25.08.2022 12:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve program sunuculuğu da yapan İbrahim Tatlıses bu sabah erken saatlerde geçirdiği trafik kazasıyla tekrar gündeme geldi. Ünlü şarkıcının yanında kızının da olması, ailesi ve hayatına ilişkin merak edilen soruları da beraberinde getirdi. Tatlıses'in Dilan Çiçek, Ahmet, İdo, Zübeyde, Elif, Gülşen ve Gülden olmak üzere 7 çocuğu bulunuyor. Son olarak Star TV ekranlarından yayınlanan İbo Show programıyla izleyici karşısına çıkan ünlü ismin, geçirdiği trafik kazası sonrası sağlık durumu ve kazanın akıbeti merak ediliyor. Peki İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? İbrahim Tatlıses kimdir? İşte ünlü ismin müzik, sinema ve sunuculuk kariyerine ilişkin detaylı bilgilerin tümü...

İbrahim Tatlıses Kimdir?

1952 yılında Leyla ve Ahmet çiftinin ilk çocuğu olarak Şanlıurfa'da dünyaya gelen İbrahim Tatlıses, 1970 yılların ortasına doğru ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etti. Burada İnşaat işçiliği, demir ustalığı ve leblebicilik gibi işler yapan Tatlıses, 1980 yılların başında Türk müzik dünyasına giriş yaptı. 

Yılmaz Tatlıses ile tanıştıktan sonra kariyer basamaklarını çifter çifter tırmanan ünlü isim çok özel olarak kabul edilen sesi sayesinde İstanbul'da çeşitli yerlerde sahne almaya başladı. 1977 yılında ' Ayağında Kundura' isimli albümüyle ile müzik piyasasına giriş yapan Tatlıses, sırasıyla Sabuha', 'Dom Dom Kurşunu', 'Bir Mumdur türkülerini çıkardı.

Müzik kariyerinin yanı sıra eğitim hayatına da sonradan başlayan Tatlıses, 30 haziran 1976 tarihinde dışarıdan bitirdiği ilkokul diplomasını Kilis'ten Kartalbey ilköğretim okulundan aldı.

İbrahim Tatlıses'in Kaç Çocuğu Var?

İbrahim Tatlıses'in birden fazla evlilik yapması nedeniyle hayranları kaç çocuğu olduğunu merak ediyor. İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi sıkça gündeme gelen ve şarkıcı olan İdo isimli bir çocuğu bulunuyor. İdo Tatlı'nın yanı sıra İbrahim Tatlıses'in Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 tane çocuğu bulunmaktadır.

İbrahim Tatlıses ve Kızının Sağlık Durumu Nasıl?

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası minibüste sıkışan ünlü ismi kurtarabilmek adına ekipler yoğun bir çalışma yürüttü.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs şarampole yuvarlanırken olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses'in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenildi. Ünlü sanatçının ilk sözleri ise " Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkartın, daha sonra düzgün alanda beni çıkarırsınız" dediği bilgisi paylaşıldı.

Daha Önce Silahlı Saldırıya Uğramıştı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 2011 yılında asistanı ve şoförü ile birlikte silahlı saldırıya uğramıştı. Yapılan saldırı sonrası üç ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses uzun bir süre yoğun bakımda tedavi altında kaldı. Saldırı da İbrahim Tatlıses ile birlikte yardımcısı Buket Çakıcı'da yaralanmıştı. 

YORUMLAR 1
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı oldum olası hiç sevmem.yaptıklarının bedelını ödüyor.
    Cevapla