İlkin Tüfekçi kimdir ve kaç yaşındadır? İlkin Tüfekçi babası kim? İlkin Tüfekçi dizileri...

Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin'de Handan karakterini oynayan İlkin Tüfekçi oyunculuk performansı ile dikkat çekti. Babası da kendisi gibi ünlü olan İlkin Tüfekçi'nin oynadığı diziler ve hayatına ilişkin bilgiler araştırıldı. Peki İlkin Tüfekçi kimdir? İşte, merak edenler için İlkin Tüfekçi biyografisi...

İlkin Tüfekçi kimdir ve kaç yaşındadır? İlkin Tüfekçi babası kim? İlkin Tüfekçi dizileri...
İlkin Tüfekçi kimdir ve kaç yaşındadır? İlkin Tüfekçi babası kim? İlkin Tüfekçi dizileri...
GİRİŞ 08.09.2022 11:07 GÜNCELLEME 08.09.2022 11:07

İlkin Tüfekçi, 5 Temmuz 1987'de İstanbul'da dünyaya geldi. Babası, eski Galatasaray futbolcusu olan İlyas Tüfekçi'dir. Şimdilerde 35 yaşındadır.

İlk ve orta öğreniminin ardından Florya Selim Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nü başarı ile tamamladı. Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da tiyatro oyunlarında yer aldı. 

İlayda Alişan kimdir ve kaç yaşındadır? İlayda Alişan aslen nereli? İlayda Alişan dizileri!İlayda Alişan kimdir ve kaç yaşındadır? İlayda Alişan aslen nereli? İlayda Alişan dizileri!

İlkin Tüfekçi

Kamera önündeki ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 2007-2010 arasında yayın hayatına devam eden Arka Sıradakiler dizisi ile yaşadı. Daha sonrasında ise Papatyam, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi dizilerde oyunculuk performansı sergiledi. 

Star TV ekranında seyirci ile buluşan Menajerimi Ara dizisinde de konuk oyuncu olarak boy gösteren oyuncu şimdilerde, Kanal D'de yayınlanan Seversin dizisinin oyuncu kadrosundadır. Dizide Handan karakterine hayat vermektedir. 

Seversin oyuncuları kimdir? Seversin hangi gün? Seversin dizisi oyuncuları (tam kadro)Seversin oyuncuları kimdir? Seversin hangi gün? Seversin dizisi oyuncuları (tam kadro)

Oyuncu İlkin Tüfekçi

Seversin Tolga kimdir? Burak Yörük nereli? Burak Yörük oynadığı dizilerSeversin Tolga kimdir? Burak Yörük nereli? Burak Yörük oynadığı diziler

İLKİN TÜFEKÇİ DİZİLERİ

  • 2007-2010 - Arka Sıradakiler

  • 2010-2011 - Papatyam

  • 2012-2013 - Karadayı

  • 2014-2015 - Kara Para Aşk

  • 2019 - Zemheri

  • 2020 - Menajerimi Ara

  • 2022 - Seversin 

İlkin Tüfekçi biyografisi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL