Hazal Subaşı kimdir ve kaç yaşındadır? Kasaba Doktoru 'Leyla' Hazal Subaşı oynadığı diziler...

TRT1'de yayın hayatına devam eden Kasaba Doktoru dizisinde Doktor Leyla Erpek karakterini oynayan Hazal Subaşı'nın hayatı ve kariyeri merak edildi. Peki Hazal Subaşı kimdir? Aynı zaman Miss Turkey güzelleri arasında yer alan Hazal Subaşı oldukça araştırılan isimlerden. İşte, merak edenler için Hazal Subaşı biyografisi...

Hazal Subaşı kimdir ve kaç yaşındadır? Kasaba Doktoru 'Leyla' Hazal Subaşı oynadığı diziler...
Hazal Subaşı kimdir ve kaç yaşındadır? Kasaba Doktoru 'Leyla' Hazal Subaşı oynadığı diziler...
GİRİŞ 30.09.2022 15:55 GÜNCELLEME 30.09.2022 15:55

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1995'te İzmir'de dünyaya geldi. Aslen Selanik göçmenidir. Şimdilerde 27 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İzmir'de geçirdi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İzmir ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu. Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da Miss Turkey yarışmasına katıldı.

2015'te Miss Turkey yarışmasına dahil olan Subaşı, 3'üncülük elde etti. Yine aynı yıl içinde Uluslararası bir güzellik yarışması olan Miss Supernational'a katıldı. Bu yarışmaya katılan ilk Türk kadın yarışmacı oldu. 

Hazal Subaşı

OYUNCULUK KARİYERİ

Hazal Subaşı 2015'te katıldığı güzellik yarışmasının ardından kendini tanıttı. Daha sonra oyuncu olmaya karar verdi. Bu yönde eğitimler alan Subaşı, ilk oyunculuk deneyimini bir TRT1 dizisi olan Adını Sen Koy'da yaşadı. 2 sezon boyunca bu dizide Zehra karakteri ile oyunculuk performansı sergiledi.

Daha sonra birçok yapımda yer aldı. 2022 sezonundan itibaren ise TRT1 ekranında seyirci ile buluşan Kasaba Doktoru'nda başrol oynamaktadır. Dizide Leyla karakterine hayat vermektedir. 

Kasaba Doktoru oyuncuları kimdir? Kasaba Doktoru hangi gün? Tüm oyuncu kadrosu...Kasaba Doktoru oyuncuları kimdir? Kasaba Doktoru hangi gün? Tüm oyuncu kadrosu...

Oyuncu Hazal Subaşı

HAZAL SUBAŞI DİZİLERİ

  • 2016-2018 Adını Sen Koy (dizi)

  • 2018 - Bir Umut Yeter (dizi)

  • 2019 - Halka (dizi)

  • 2019-2021 - Çukur (dizi)

  • 2021-2022 - Bizi Ayıran Çizgi (internet dizisi)

  • 2022 - Kasaba Doktoru (dizi)

Hazal Subaşı biyografisi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL