Masterchef Şule kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Şule biyografisi

Masterchef'e son olarak katılan Masterchef Şule'nin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Masterchef Şule biyografisi ve hakkındaki tüm detaylar.

Masterchef Şule kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Şule biyografisi
Masterchef Şule kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Şule biyografisi
GİRİŞ 26.09.2022 14:59 GÜNCELLEME 26.09.2022 14:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Masterchef Şule 1998'te Trabzon'da dünyaya geldi. Soyadı Yaman'dır. Aslen Samsun Çarşambalı'dır. Şimdilerde 24 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Trabzon'da geçirdi. İlk, orta ve lise öğrenimin ardından Harita Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra yüksek lisans yapmaya başladı. Yüksek lisans eğitimi hala devam etmektedir. 

Şule Yaman

MASTERCHEF'E KATILDI

Aşçılık konusunda kendine güvenen ve yol kat etmek isteyen Şule Yaman Masterchef 2022'ye katıldı. Katıldığı ilk turda başarı elde etti ve jüri üyelerinden 3 evet aldı. Sonrasındaki turda da rakibi olan 2 yarışmacıyı eledi. Son aşama olan ana kadroya kalma mücadelesinde ise yedek kadroda yer aldı.

Masterchef Şule biyografisi

MASTERCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

Son 5 haftadır yedek kadrodan ana kadroya geçiş yapabilmek için mücadele veren Masterchef Şule 24 Eylül akşamı yayınlanan bölümde de yarıştı. Ana kadroya giren son yarışmacı olmak için savaş veren Masterchef Şule ana kadroya dahil oldu. 

YORUMLAR 1
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. Çok hanımefendi birisi. Başarısının devamını dilerim.
    Cevapla