Onur Şener kimdir? Kaç yaşındaydı? Onur Şener'in ölüm nedeni...

Daha önce O Ses Türkiye'de Hadise ile yaptığı düetle akıllara kazınan Onur Şen ölümü üzerine gündem oldu. Peki Onur Şen kimdir? Akıl almaz bir cinayete kurban giden Onur Şener'in hayatı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Onur Şener kimdir? Kaç yaşındaydı? Onur Şener'in ölüm nedeni...
Onur Şener kimdir? Kaç yaşındaydı? Onur Şener'in ölüm nedeni...
GİRİŞ 06.10.2022 09:42 GÜNCELLEME 06.10.2022 09:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Onur Şener 1977'de dünyaya geldi. Annesinin adı Leyla'dır. Bir kız kardeşi vardır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Ankara TED Koleji'nden mezun oldu. Eğitim hayatının ardından, küçük yaşlardan itibaren ilgilendiği müzikle ilgilenmeye başladı. 

Onur Şener

Ayrıca 5 yaşında bir çocuğa sahiptir. 

O SES TÜRKİYE'YE KATILDI

Onur Şener 2013'te TV8 ekranında izleyici ile buluşan O Ses Türkiye yarışma programına katıldı. Programdaki müzik performansı ile dikkatleri üzerine çeken Şener, Hadise ile yaptığı düet ile akıllara kazındı. 

Onur Şener biyografisi

ONUR ŞENER NEDEN ÖLDÜ? 

Onur Şener 2 Ekim 2022'de Ankara'da çalıştığı mekanın çıkış saatinde 3 kişi tarafından öldürüldü. Alınan bilgiye göre Onur Şener'in cinayet sebebi, sahne aldığı mekanda istek şarkıyı seslendirmemesi oldu. Onur Şener henüz 45 yaşındaydı. 

YORUMLAR 6
  • amca 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanın bana Şeriat taki buna benzer aslında basit asayiş suçları için verilen değnek cezasını getirseniz, Sonucu cinayet olan bu tür vakaların %90 ı engellenir. Cıngar çıkarana verecen sopayı tabanına tabanına bak nasıl herkes hizaya geliyor. İdam cezasına bile hacet kalmaz.
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    idamın dışında verilecek cezayı kabul etmiyorum. allah yakınlarına sabır versin. bu ne ya sağımız solumuz katil sapık hırsız arsız doldu.
    Cevapla
  • Yusuf Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanı öldürmek bu kadar basit mi... Sıradan mı... Bu katillere verilecek en güzel ceza kısas (öldüreni öldüreceksin) nokta...
    Cevapla
  • Bulutus 1 yıl önce Şikayet Et
    Katiller nasıl kurtulacaklarını biliyorlar. Parayı seven bir avukat ilgili yerleri görür, dava ilgili yere taşınır ve ortaya çıkan görgü tanıklarına göre adam kendi kendini öldürmüş olur. Etik ahlak ve Ahllah korkusu olmayınca siz paralı katillerle başa çıkamazsınız. Ama bu masumu öldüren katiller kendilerine de kısas (Aynı ceza) yani öldürme cezası verileceğini bilselerdi adam önüne bile çıkmazlardı. İşte İslamiyet şeriat hükümleri ile böyle adeleti sağlar..
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Müzisyen kardeşimizin öldürülmesi bizi derinden sarstı üzüntü içindeyim ağlıyorum geride kalan 5 yaşındaki çocuk yetim öksüz kaldı Allah sabır versin ailesine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle