Alper Rende kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Alper Rende biyografisi

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Alper Rende'nin hayatı merak konusu oldu. Peki Alper Rende aslında kimdir? İşte merak edenler için Alper Rende'nin memleketi ve hayatı hakkında tüm bilinmeyenler...

Alper Rende kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Alper Rende biyografisi
Alper Rende kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Alper Rende biyografisi
GİRİŞ 01.01.2023 21:44 GÜNCELLEME 01.01.2023 21:44

Alper Rende 16 Ekim 1995'de İzmit'te dünyaya geldi. Aslen İzmitli'dir. Şimdilerde 27 yaşındadır. Annesinin adı Hatice, babasının adı Tarık'tır. 

Çocukluk dönemini de İsmit'te geçiren Alper Rende, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Beykent Üniversitesi Yazılım Bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatına devam ederken sosyal medyada içerik üretmeye başladı. 

Vine uygulaması ile adını duyuran Rende, çektiği Youtube videoları ile tanınır hale geldi. Diğer yandan da oyunculuk kariyerine adım atan Rende, ilk oyunculuk deneyimini 2016'da Türk Lokumu isimli sinema filmi ile yaşadı. 

Daha sonra hem birçok sinema filminde hem de çok sayıda reklam filminde oyunculuk performansı sergiledi. 2019'da ise Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olan Exxen'de Kaçış isimli programı hazırladı ve sundu. 

ALPER RENDE OYNADIĞI FİLMLER

  • 2016 - Türk Lokumu

  • 2017 - Oha Diyorum

  • 2019 - Enes Batur Gerçek Kahraman

  • 2019 - Sar Başa

SURVİVOR'A KATILDI

Alper Rende, TV8'in popüler programı olan Survivor'a katıldı. Ünlü oyuncu ve sunucu, Survivor 2023'te yarışmacı olarak yer alacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL