Survivor Fatih kimdir ve kaç yaşındadır? Daha önce hangi programda yarıştı? Ne iş yapıyor?

Survivor 2023'e yedeklerden katılan ve Gönüllüler takımında mücadele eden Fatih Kılıçarslan'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Survivor Fatih kimdir ve ne iş yapıyor. Daha önce TV8'in bir başka programında da yarışan Survivor Fatih'in biyografisi haberimizde...

Survivor Fatih kimdir ve kaç yaşındadır? Daha önce hangi programda yarıştı? Ne iş yapıyor?
Survivor Fatih kimdir ve kaç yaşındadır? Daha önce hangi programda yarıştı? Ne iş yapıyor?
GİRİŞ 26.01.2023 10:08 GÜNCELLEME 26.01.2023 10:08

Fatih Kılıçarslan 15 Mayıs 1975'te Yozgat'ta dünyaya geldi. Aslen Yozgatlı'dır. Şimdilerde 47 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Yozgat'ta geçiren Fatih Kılıçarslan, daha sonradan İstanbul'a yerleşti. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Akademisi Bölümünden mezun oldu. 

Survivor Tunga kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Tunga'nın bilinmeyen hayatıSurvivor Tunga kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Tunga'nın bilinmeyen hayatı

Fatih Kılıçarslan

Üniversiteden sonra Beden Eğitimi Öğretmenliği yapmaya başladı. 23 yıl boyunca öğretmenlik görevini icra etti. Futbol, voleybol, basketbol, masatenisi, kort tenisi, badminton, yüzme ve hentbol ilgilendiği spor dalları arasındadır. 

Diğer yandan, ilgilendiği birçok spor dalında uzmanlaşan Kılıçarslan, özel eğitimler de vermektedir. Çocuk ve yetişkinler için 17 yıl lisanslı spor koçluğu ve yaşam koçluğu yapmaktadır. 

Survivor Osman Can kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Osman Can'ın mesleği... Survivor Osman Can kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Osman Can'ın mesleği...

Fatih Kılıçarslan biyografisi

GÖZ6 PROGRAMIN KATILDI

Kılıçarslan, 2016-2017 döneminde TV8 ekranında yayınlanan Göz6 programına katıldı. Yarışma programında yarı finale kadar yükseldi. 

SURVİVOR'A KATILDI

Survivor Fatih, Survivor 2023'e katıldı. TV8'in fenomen programları arasında yer alan Survivivor 2023'e yedeklerden dahil olan Kılıçarslan Gönüllüler takımında yarışmaya devam etmektedir. 

Survivor Aziz kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?Survivor Aziz kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

Survivor Fatih

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL