Dursun Ali Erzincanlı kimdir ve aslen nerelidir? Dursun Ali Erzincanlı hayatı

Dursun Ali Erzincanlı TRT1 ekranında yayınlanan Sahur Bereketi isimli program ile izleyici ile buluşuyor. Peki Dursun Ali Erzincanlı kimdir? İşte, merak edenler için Dursun Ali Erzincanlı biyografisi...

Dursun Ali Erzincanlı kimdir ve aslen nerelidir? Dursun Ali Erzincanlı hayatı
Dursun Ali Erzincanlı kimdir ve aslen nerelidir? Dursun Ali Erzincanlı hayatı
GİRİŞ 02.04.2023 20:52 GÜNCELLEME 02.04.2023 20:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dursun Ali Erzincanlı 5 Mayıs 1969'da Erzurum'da dünyaya geldi. Aslen Erzurumlu'dur. Şimdilerde 53 yaşındadır. Annesinin adı Meliha, babasının adı Osman'dır. 

Çocukluk dönemini Erzurum'da geçirdi. İlk öğrenimini Abdurraman Şerif Beygu İlköğretim Okulunda, orta ve lise öğrenimini ise Erzurum İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arşivcilik Bölümünden mezun oldu. 

İlk öğrenimine devam ettiği dönemde Gürcükapı Camii'nde ve Erzurum Müftülüğü'nde kuran ve din eğitimi aldı. Liseden sonra ise ailesi ile birlikte, eğitim durumundan ötürü İstanbul'a yerleşti. 

Serdar Tuncer kimdir ve nerelidir? Evli mi? Serdar Tuncer kitapları…Serdar Tuncer kimdir ve nerelidir? Evli mi? Serdar Tuncer kitapları…

Dursun Ali Erzincanlı

Üniversiteye devam ettiği dönemde Yönetmen Mesut Uçakan yanında iş hayatına atıldı. Kelebekler Sonsuza Uçar ve Ölümsüz Karanfiller sinema filmlerinde sanat grubunda aktif olarak çalıştı. 

Sonraki dönemde ise radyolarda görev almaya başladı. Moral Fm'de program yapan Dursun Ali Erzincanlı 10 yıl boyunca burada devam etti. Daha sonrasında ise 5 yıl boyunca Radyo 15'te devam etti. 

Okuduğu şiirler ile ülke çapında tanınır hale gelen Dursun Ali Erzincanlı daha sonradan birçok şiir albümünü piyasaya sürdü. Ayrıca çok sayıda şiir kitabı çıkardı.  

Dursun Ali Erzincanlı biyografisi

Diğer yandan film projelerinde de yer alarak oyunculuk performansı sergiledi. Şimdilerde ise TRT1 ekranında Ramazan boyunca yayınlanan 'Sahur Bereketi' programını sunmaktadır. 

DURSUN ALİ ERZİNCANLI OYNADIĞI DİZİLER

  • İskilipli Atıf Hoca

  • Ölümsüz Karanfiller

  • Veysel Karani

  • Hazreti Rabia

  • Diriliş Ertuğrul

  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı

Dursun Ali Erzincanlı oynadığı diziler

DURSUN ALİ ERZİNCANLI EVLİ Mİ?

Dursun Ali Erzincanlı evlidir. Hala devam eden bu evliliğinden 3 çocuğu vardır.

YORUMLAR 1
  • Behlül 11 ay önce Şikayet Et
    Dedeleri Erzincanlı Dursun Ali'nin.Soyadindanda belli
    Cevapla