Rıdvan Duran Kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısının biyografisi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararnameyle yeniden Bakan Yardımcısı olarak atandı.

Rıdvan Duran Kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısının biyografisi
Rıdvan Duran Kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısının biyografisi
GİRİŞ 22.06.2023 11:56 GÜNCELLEME 22.06.2023 11:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına Rıdvan Duran getirildi. Rıdvan Duran’ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı olmasından sonra Rıdvan Duran’ın hayatı, özgeçmişi merak ediliyor. Peki Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran nereli kaç yaşında? 

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 1972 Sakarya doğumludur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra, Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümünde “Yerel yönetimler” üzerine yaptığı teziyle yüksek lisansını tamamlamıştır.

Rıdvan Duran Hangi Görevlerde Bulunmuştur?

 Adapazarı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı, Adapazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı, SASKİ (Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi) Yönetim Kurulu Üyeliği, Sakarya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı, Anadolu Ajansı İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Kültür A.Ş. Genel Müdürü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü olarak idari görevlerde bulunmuştur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL