Kesişme; İyi ki varsın Eren filmi oyuncuları kimler? Kesişme; İyi ki varsın Eren filminin konusu nedir?

Vatan uğruna bir kahramanlık hikayesini konu alan Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi 6. Ölüm yıl dönümünde TRT'de ekrana geldi. Kesişme: İyi ki varsın Eren filmi oyuncuları kimlerdir, konusu nedir? İşte filme ilişkin tüm detaylar…

Kesişme; İyi ki varsın Eren filmi oyuncuları kimler? Kesişme; İyi ki varsın Eren filminin konusu nedir?
Kesişme; İyi ki varsın Eren filmi oyuncuları kimler? Kesişme; İyi ki varsın Eren filminin konusu nedir?
GİRİŞ 12.08.2023 11:23 GÜNCELLEME 12.08.2023 12:12

İyi ki varsın Eren filmi 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona girmiş, yapımcılığını TRT ve Dijital Sanatlar yapmıştır. Teröristlerle askerler arasında çıkan çatışma esnasında Trabzon Maçka'da şehit olan Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikayesini anlatıyor. İşte, filmin oyuncuları, konusu ve nerde çekildiğinin tüm bilgileri haberimizde.

KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN KONUSU NEDİR, NEREDE ÇEKİLDİ?

TRT’nin ortak yapımı ''Kesişme; İyi ki Varsın Eren'' adlı sinema filmi, terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu ediniyor.

Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun kaleme aldığı filmde iki şehidin yaşamları, ülkemizdeki mevcut terör gerçeği, Anadolu, Karadeniz'deki çetin yaşam koşullarıyla mücadele eden çalışkan, fedakâr ve merhametli insanların hayatlarından kesitlerle sinemaya yansıtıldı.

Filmde, doğal manzaraların muhteşem buluşmasına tanık olunan Karadeniz'deki bir ailenin, vatan ve insan sevgisini her şeyin önüne koyan bir astsubayın hayatından kesitler bulunuyor.

Filmde en çok Trabzonsporlu ünlü futbolcu Abdülkadir Ömür'ün, Eren ve kardeşleriyle aynı takımda oynadığı maç sahnesi dikkat çekiyor. Sıcak ve samimi Anadolu insanının bilinmeyen yönlerini sergileyen sahneler de oldukça başarılı.

Hiçbir zaman unutulmayacak şehitlerin anısına beyaz perdeye taşınan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan, izleyicinin içine işleyen senaryosu, duygu yüklü sahneleri, başarılı oyuncu kadrosu ve Anadolu'nun büyüleyici güzelliklerini sergileyen samimi görüntüleriyle Türk sinema kültüründe önemli bir yer edindi.

KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN OYUNCULARI KİMLER?

Filmin yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun üstlendiği filmin müziklerine ise Fahir Atakoğlu çalıştı.

İyi ki varsın Eren filminin başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek gibi oyuncular bulunuyor.

İSMAİL HACIOĞLU

RAHMAN BEŞEL

MUTLUNUR LAÇI

ALAYÇA ÖZTÜRK

EMİR ÇİÇEK

KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN FİLMİ NE KADAR İZLENDİ?
 

TRT tarafından yapılan açıklamaya göre, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren film, bir hafta içinde yaklaşık yarım milyon kişiye erişerek 2022'nin en iyi giriş yapan Türk filmi oldu.

35 hafta boyunca vizyonda kalmayı başaran film, 2 milyon 327 bin 281 kişi tarafından izlenerek büyük takdir topladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL