Bambaşka Biri 'Nuray' Polen Emre kimdir? Ünlü eşi kim? Oynadığı diziler...

Fox TV'nin dikkat çeken dizisi Bambaşka Biri'nde Nuray karakterini canlandıran Polen emre daha önce Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan oyuncular arasında. Yeni rolüyle merak uyandıran Polen Emre'nin hayatı ile ilgili bilgiler haberimizde...

Bambaşka Biri 'Nuray' Polen Emre kimdir? Ünlü eşi kim? Oynadığı diziler...
Bambaşka Biri 'Nuray' Polen Emre kimdir? Ünlü eşi kim? Oynadığı diziler...
GİRİŞ 25.09.2023 16:46 GÜNCELLEME 25.09.2023 16:47

Polen Emre 17 Temmuz 1991'de Adana'da dünyaya geldi. Aslen Adanalı'dır. Şimdilerde 32 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Adana'da geçiren Polen Emre, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Plato Okulu Radyo ve Televizyon Bölümünden mezun oldu.

Oyunculuk alanında kendisini geliştirmek isteyen Emre, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda rol almaya başladı. Birçok tiyatro oyununda boy gösterdi. 

Bambaşka Biri 'Sedef' Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri'nin oynadığı diziler Bambaşka Biri 'Sedef' Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri'nin oynadığı diziler

İlk dizi deneyimini ise 2018'de ATV'de başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kazandı. Dizide Fadik rolüyle akıllara kazındı. 

2022'de 2. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Altın Caretta Ödülleri tarafından 'Yılın Yardımcı Kadın Oyuncusu' olarak seçildi ve ödüllendirildi.

Günümüzde ise Fox Tv ekranında izleyici ile buluşan Bambaşka Biri dizinin kadrosunda yer almaktadır. Dizide Nuray karakterine hayat vermektedir. 

POLEN EMRE OYNADIĞI DİZİLER

  • 2018-2022 - Bir Zamanlar Çukurova

  • 2023-2024 - Bambaşka Biri

POLEN EMRE'NİN EŞİ

Polen Emre 2022'de nikah masasında oturduğu ünlü voleybolcu Mert Tetik ile evlidir. 

Polen Emre ve eşi Mert Tetik

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL