Yalı Çapkını 'Talih' Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli'nin oynadığı diziler

Cemre Gümeli Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil oluşunun ardından gündem oldu. Yalı Çapkını dizisinde Talih karakterini canlandıran Cemre Gümeli'nin eğitimi, yaşı ve hayatı ile ilgili bilgiler merak edildi. İşte, araştıranlar için Cemre Gümeli'nin biyografisi...

Yalı Çapkını 'Talih' Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli'nin oynadığı diziler
Yalı Çapkını 'Talih' Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli'nin oynadığı diziler
GİRİŞ 29.09.2023 10:14 GÜNCELLEME 30.09.2023 01:33

Cemre Gümeli 24 Eylül 1993'te İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 30 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Cemre Gümeli, ilk, orta ve lise öğrenimini Şişli Terakki Vakfı Okulları'nda tamamladı. daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sanat Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda çift ana dal yaparak Medya ve İletişim Sistemleri Bölümünü de bitirdi.

Cemre Gümeli

Lise yıllarında tiyatroya ilgi duyan Cemre Gümeli, o dönemde oyunculuk yapmaya başladı. Tiyatro oyunlarında kısa filmlerde gösterdiği performansın ardından Müzikal Tiyatro ve Clown dersleri de aldı. 

Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da New York'ta Meisner Tekniği üzerine eğitim alan oyuncu Gümeli, ülkeye dönüş yaptıktan sonra profesyonel oyunculuk kariyerine başlangıç yaptı. 

Kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimin 2016'da Tatlı İntikam dizisi ile yaşadı. Ardından Servet, Elimi Bırakma, Bay Yanlış ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı gibi dizilerde oyuncu olarak boy gösterdi. 

En son Star TV ekranında yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisinde Young Süreyya karakterine hayat veren Cemre Gümeli günümüzde ise Yallı Çapkını dizisinde oynamaktadır. Dizide fizyoterapist Talih karakterini canlandırmaktadır. 

Yalı Çapkını Talih

CEMRE GÜMELİ'NİN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2016 - Tatlı İntikam (dizi)

  • 2018 - Servet (dizi)

  • 2018-2019 - Elimi Bırakma (dizi)

  • 2020 - Bay Yanlış (dizi)

  • 2021-2022 - Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı (dizi)

  • 2023 - Yüz Yıllık Mucize (dizi)

  • 2023 - Yalı Çapkını (dizi)

Cemre Gümeli'nin biyografisi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL