Tayyar Öz kimdir ve nerelidir? Tayyar Öz ne doktoru? Bilinmeyen hayatı

Sosyal medya fenomeni Özlem Öz'ün eşi Tayyar Öz hayatı merak edilen isimler arasında. Peki Tayyar Öz aslında kimdir? İşte, Tayyar Öz'ün bilinmeyen hayatı...

Tayyar Öz kimdir ve nerelidir? Tayyar Öz ne doktoru? Bilinmeyen hayatı
Tayyar Öz kimdir ve nerelidir? Tayyar Öz ne doktoru? Bilinmeyen hayatı
GİRİŞ 28.11.2023 21:26 GÜNCELLEME 28.11.2023 21:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tayyar Öz 1987'de Kahramanmaraş'a bağlı Süleymanlı Kışla Köyü'nde dünyaya geldi. Tam adı Tayyar Taylan Öz'dür. Özsefil olan soyadını 'Öz' olarak değiştirdi. Aslen Kahramanmaraşlı'dır. Şimdilerde 36 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Kahramanmaraş'ta geçiren Tayyar Öz, ilk ve orta öğreniminin ardından İbrahim Çalık Lisesinden mezun oldu. Daha sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesini tamamladı.

Üniversite eğitiminin ardından uzun yıllar boyunca Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki devlet hastanesinde görev yaptı. Diğer yandan ise İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde uzmanlık aldı.

Bir dönem Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Öz, hacamat, sülük ve akupunktur eğitimleri de aldı. Sornasında Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştı.

Öz, hakkında FETÖ'den ihraç edildiğine dair haberler ile gündem oldu. Ancak kendisi bu iddiaları yalanladı. Şimdilerde ise Ataşehir'de bulunan özel kliniğinde hizmet vermektedir.

TAYYAR ÖZ'ÜN ÇALIŞTIĞI HASTANELER

  • Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi

  • Siverek Devlet Hastanesi

  • Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Tayyar Öz özel kliniği

TAYYAR ÖZ'ÜN EŞİ

Tayyar Öz, 2013'te, günümüzde sosyal medya fenomeni olan Özlem Öz ile evlidir. Çiftin 3 çocuğu bulunmaktadır.

Özlem Lina Öz kimdir ve asıl mesleği nedir? Özlem Öz'ün eski hali...Özlem Lina Öz kimdir ve asıl mesleği nedir? Özlem Öz'ün eski hali...

YORUMLAR 2
  • Kaplan 5 ay önce Şikayet Et
    BU son zamanlarda patlak veren lüks şatafatlı yaşamların hepsi HER KİM VARSA tek tek araştırılmalı hiç kimse devleti milleti ENAYİ yerine koyup parasına çökemez en ağır cezalarla cezalandırılmalıdır mutlaka..
    Cevapla
  • EYT li Türemiş 6 ay önce Şikayet Et
    birde sosyal medya fenomeni çıktı böyle kazanma şekli görmedim 53 yıllık hayatımda bir günde bir emekçinin ömrünü satın alıyo
    Cevapla