Seçil Erzan kimdir ve kaç yaşındadır? Evli mi? Hangi bankadaydı? Bilinmeyen kariyeri...

Seçil Erzan, Arda Turan ile olan konuşmaları ortaya çıktıktan sonra gündem oldu. Bunun üzerine Seçil Erzan'ın hayatı ve kariyeri ile ilgili bilgiler araştırma konusu oldu. İşte, merak edenler için Seçil Erzan'ın biyografisi

Seçil Erzan kimdir ve kaç yaşındadır? Evli mi? Hangi bankadaydı? Bilinmeyen kariyeri...
Seçil Erzan kimdir ve kaç yaşındadır? Evli mi? Hangi bankadaydı? Bilinmeyen kariyeri...
GİRİŞ 06.12.2023 17:20 GÜNCELLEME 06.12.2023 17:20
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Seçil Erzan 1984'te Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Şimdilerde 39 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Tekirdağ'da geçiren Seçil Erzan, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Üniversite hayatının ardından mesleki kariyerine ilk adımını attı. 

Çorlu'da bankacılık yapmaya başlayan Erzan, Çorlu'da 10 yıl boyunca görevine devam etti. Daha sonra Denizbank Bahçeşehir Şube Müdürü olarak atandı. Sonraki dönemde ise yine aynı bankanın Florya şubesi ve Levent Büyükdere şubesinde Müdürlük yaptı. 

2013'te Denizbank ile Galatasaray arasında gerçekleşen sponsorluk anlaşması döneminde, o dönemde Galatasaray Teknik Direktörlüğü yapan Fatih Terim'in finansal danışmanı olarak hizmet verdi. 

SEÇİL ERZAN EVLİ Mİ?

Seçil Erzan bekardır. 

SEÇİL ERZAN OLAYI NE? 

Seçil Erzan, şube müdür olarak görev yaptığı dönemde çok sayıda iş insanı ve futbolcuyu (Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın yer aldığı 18 futbolcu) fon adı altında para kazandırma vaadinde bulundu. 'Fatih Terim fonu' ismi altında milyonlarca dolar para toplayan Seçil Erzan 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı. 

YORUMLAR 95
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Kimseden zorla para almamis ki..hemserim
    Cevapla
  • Mehmedim 4 ay önce Şikayet Et
    Hangi banka olursa olsun (bahse konu Denizbank) mesleki eğitimi olmayan birini bankaya alırsanız ve 10 yılda şube müdürü yaparsanız ne olur? O genç bayana kaç kez bankacılık eğitimi verebildiniz veya veremediniz. Türkiye'de kolay yoldan en çok kazanan (sektör) bankacılıktır. Tabii ki çok sayıda şuna açıp oralara da böyle Seçil'leri doldurursanız.!!!
    Cevapla
  • Mestan aga 4 ay önce Şikayet Et
    Bu kadın tüm uyanık futbolculara iyi bir çalım atıp hepsinin bellerini kırmış. Hepsi bir verip iki, üç almak istemişler,, Vergi yok ne ala iş.. Su testisi su yolunda kırılmış.. Ağlama sızlama yok..
    Cevapla
  • Mehmet Türkoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Bence adı geçen tüm futbolcular seçil kadar suçludur. Hepsi tutuklanmalı. Bankaya torbayla para yatırılmayacağını bilecek kadar parası olan bu arkadaşlar, yapılan bu işin yasal olmadığını da biliyorlar. Hiçbiri mağdur değil
    Cevapla
  • atillabibinoglu 4 ay önce Şikayet Et
    AYNEN katılıyorum .Burada bankanın hiç bir suçu yok ,sadece her çalışanın potansiyel olarak Secilin yaptığıni yapabilir mantığı ile tüm çalışanları yakın takibe almalıdır.
    Cevapla
  • Kadir 5 ay önce Şikayet Et
    Fatih terime dikkat
    Cevapla
  • Yahya 3 ay önce Şikayet Et
    O deyilde fatih terim tüm kulvarda sizlere geçirmiş ki bukadar zorunuza gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle