Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları kimdir? Nereden Uyarlama? Taş Kağıt Makas'ın konusu

Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça dikkati çekti. Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Ozan Güven'in başrolde yer aldığı dizide hem polisiye hem de dram işlenmektedir. İşte konuyla ilgili detaylar...

Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları kimdir? Nereden Uyarlama? Taş Kağıt Makas'ın konusu
Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları kimdir? Nereden Uyarlama? Taş Kağıt Makas'ın konusu
GİRİŞ 07.03.2024 15:33 GÜNCELLEME 07.03.2024 15:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin yeni ve iddialı dizileri arasında yer alan Taş Kağıt Makas piyasay giriş yapıyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği taş Kağıt Makas'ın senaryosunu Mahkum ve Menajerimi Ara dizilerinin senaristi  Uğraş Güneş yazmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Mucize Doktor ve Evlilik Hakkında Her Şey'in de direktörlüğünü yapan Yusuf Pirhasan oturmaktadır. 

İşte Taş Kağıt Makas dizisine ilişkin tüm detaylar...

TAŞ KAĞIT MAKAS KONUSU

Taş Kağıt Makas dizisinde unutmama hastalığına sahip olan Umut ve babasının iftiraya uğraması üzerine hapse girmesini konu edinmektedir. Harun Yakar ise avukat rolü ile diziye yeni bir boyut kazandırmaktadır. 

TAŞ KAĞIT MAKAS UYARLAMA MI?

Taş Kağıt Makas, Kore yapımı Remember War Of The Son dizisinden (2015-2016) uyarlanmıştır. 

TAŞ KAĞIT MAKAS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Taş Kağıt Makas 28 Şubat Çarşamba 20.00'da başlayacak. 

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI

İşte, merak edenler için Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosu:

EKİN KOÇ

Ekin Koç

Üç Kuruş 'Efe' kimdir? Ekin Koç nereli, Vehbi Koç'un oğlu mu? Ekin Koç kimdir ve nerelidir? Vehbi Koç'un oğlu mu?

Dizinin başrolünde yer alan Ekin Koç, daha önce Muhteşem Yüzyıl, Uyanış Büyük Selçuklu, Üç Kuruş gibi dizilerde oynadı. Ekin Koç Umut Tanrıkulu karakterine hayat vermektedir. 

OZAN GÜVEN

Ozan Güven

Koçum benim, Arka Sokaklar ve Babil dizilerinde boy gösteren Ozan Güven, Taş Kağıt Makas'ın başrol oyuncularından biridir ve dizide Harun Yakar karakterini canlandırmaktadır. 

HANDE ATAİZİ

Hande Ataizi

Ruhsar dizisi ile büyük bir üne kavuşan, en son Camdaki Kız'da rol alan Hande Ataizi de Taş Kağıt Makas'ın oyuncularından biridir. 

SERRA ARITÜRK

Serra Arıtürk

Serra Arıtürk kimdir ve kaç yaşındadır? Serra Arıtürk biyografisiSerra Arıtürk kimdir ve kaç yaşındadır? Serra Arıtürk biyografisi

5 yıllık oyunculuk kariyerinde birçok yapımda rol alan ve Aşkın Tarifi dizisindeki oyunculuğu ile akıllara kazınan Serra Arıtürk Alev karakteri ile oyunculuk kariyerine devam etmektedir. 

BURAK YÖRÜK

Burak Yörük

Seversin Tolga kimdir? Burak Yörük nereli? Burak Yörük oynadığı dizilerBurak Yörük kimdir ve nerelidir? Burak Yörük oynadığı diziler

Çocuk yaşlardan itibaren dizilerde v filmlerde oynamaya başlayan, 28 yaşındaki oyuncu Burak Yörük Baraj dizisindeki çıkışının ardından Seversin'de rol aldı. Bu dizide ise Fecir karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

BÜLENT SEYRAN

Bülent Seyran

Avupa Yakası, Selana, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerde ve daha çok sayıda yapımda rol alan Bülent Seyran da Taş Kağıt Makas'ta oyunculuk kariyerine devam ettirmektedir. 

AYTAÇ UŞUN

Doksanlar, Çukur, Üç Kuruş ve Duy Beni dizilerinde de boy gösteren 34 yaşındaki oyuncu Aytaç Uşun da dizinin kadrosunda yer almaktadır. 

SELİM GALİP

Selim Galip

En son Bambaşka Biri dizisinde rol alan Selim Galip da Taş Kağıt Makas'ın oyuncularından biridir. 

YORUMLAR 7
  • gülendam pekmez 2 ay önce Şikayet Et
    kadını komaya sokup tekrar setlere dönen bir adam..ve utanmadan başrolde..sizce kaç hafta süre sonra final yapar..bence eldeki stok çekimler bitsin hemen bir bölüm final çekerler tamamdır..3 hafta veriyorum ben..
    Cevapla
  • BAĞIŞ 2 ay önce Şikayet Et
    güzel dizi
    Cevapla
  • isimsiz 2 ay önce Şikayet Et
    Bu batıcı zihnyetlilerin zaten her şeyleri yurtdışından ithal, yine her daim olduğu yurtdışından kopyala yapıştır yapmışlar, hiç şaşırtıcı değil, kendilerinin ürettiği şöyle kaliteli bir icraatları yok.
    Cevapla
  • muzaffer 2 ay önce Şikayet Et
    Yildizlar cöplügü
    Cevapla
  • ultrAslan38 2 ay önce Şikayet Et
    yıldızlar geçiti'ne bak be Türkiyenin apaçilerini toplamışsınız.
    Cevapla
  • Gül 2 ay önce Şikayet Et
    Murat Soneri izleyin youtube da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle