Bahar dizisi 'Aziz Uras' Demirhan Demircioğlu kimdir? Kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu dizileri

Show Tv ekranında yayınlanan Bahar dizisinde Aziz Uras karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu'nun oyunculuk performansı dikkat çekti. Demirhan Demircioğlu'nun hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Demirhan Demircioğlu'nun biyografisi...

Bahar dizisi  'Aziz Uras' Demirhan Demircioğlu kimdir? Kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu dizileri
Bahar dizisi 'Aziz Uras' Demirhan Demircioğlu kimdir? Kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu dizileri
GİRİŞ 16.04.2024 00:23 GÜNCELLEME 16.04.2024 00:23

Demirhan Demircioğlu 1999'da İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 25 yaşındadır.

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Demirhan Demircioğlu, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Daha sonra mesleki kariyerine adım attı. Reklam filmlerinde boy gösterdi. 

Bahar dizisi 'Rengin' Ecem Özkaya' kimdir? Eşi kim? Ecem Özkaya'nın oynadığı dizilerBahar dizisi 'Rengin' Ecem Özkaya' kimdir? Eşi kim? Ecem Özkaya'nın oynadığı diziler

Demirhan Demircioğlu

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 2019'da Kanal D erkanında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde yaşayan Demirhan Demircioğlu daha sonra TRT1'de izleyici ile buluşan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nda oyunculuk performansı sergiledi.

Demirhan Demircioğlu günümüzde ise Show TV'de yayın hayatına devam eden Bahar dizisinde rol almaktadır. Dizide Timur ve Bahar'ın oğlu Aziz Uras karakterine hayat vermektedir. 

Bahar dizisi Aziz Uras

DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU'NUN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2019 - Hekimoğlu 

  • 2022 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı

  • 2022 - İçimizdeki Ateş

  • 2024 - Bahar

Demirhan Demircioğlu'nun biyografisi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL