Alper Kömürcü kimdir ve kaç yaşındadır? Kaç evlilik yaptı? Eğitimi ve kariyeri...

İpek Açar'ın eşi Alper Kömürcü müzik dünyasından tanınan isimlerden biri. Maneviyata yönelmesiyle gündem olan Alper Kömürcü'nün hayatı ve mesleğiyle ilgili detaylar merak edildi. İşte, Alper Kömürcü'nün biyografisi...

Alper Kömürcü kimdir ve kaç yaşındadır? Kaç evlilik yaptı? Eğitimi ve kariyeri...
Alper Kömürcü kimdir ve kaç yaşındadır? Kaç evlilik yaptı? Eğitimi ve kariyeri...
GİRİŞ 23.03.2024 23:41 GÜNCELLEME 23.03.2024 23:41

Alper Kömürcü 1980'de Ankara'da dünyaya geldi. Şimdilerde 44 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Ankara'da geçiren Alper Kömürcü, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahna Sanatları Fakültesi'ne burslu olarak devam etti.

Üniversite döneminden itibaren yarışmalara katılan Alper Kömürcü, lisan eğitiminin ardından akademik kariyer yapma planı doğrultusunda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında yüksek lisans yaptı.

Diğer yandan ise ünlü prodüktörler arasında yer alan İskender Paydaş'ın ve Cihan Sezer'in asistanı olarak görev yaptı. Çok sayıda albüme besteci ve söz yazarı olarak adını yazdırdı. 

Bugüne dek beste ve aranjör dallarına ödüller kazanan keman sanatçısı Alper Kömürcü, Show Tv ve Plato Yapım’ın ortak projesi M.U.C.K. dizisinin müzik direktörlüğünü üstlendi. Birçok organizasyonda orkestra şefliği yaptı. 

ALPER KÖMÜRCÜ'NÜN EŞİ

Alper Kömürcü 2019'da oyuncu İpek Açar (Kayahan'ın seki eşi) ile dünya evine girdi. Çiftin evlilikleri devam etmektedir. 

ALPER KÖMÜRCÜ KAÇ EVLİLİK YAPTI?

Alper Kömürcü bir evlilik yaptı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL