Aslı Turanlı kimdir ve kaç yaşındadır? Kimin kızı? Aslı Turanlı'nın oynadığı diziler...

Aslı Turanlı, adı Somer Sivrioğlu ile anıldıktan sonra gündem oldu. Bunun üzerine Aslı Turanlı'nın hayatı ve kariyerine ilişkin araştırma yapıldı. İşte, merak edenler için daha önce Arka Sokaklar'da da rol Aslı Turanlı'nın biyografisi...

Aslı Turanlı kimdir ve kaç yaşındadır? Kimin kızı? Aslı Turanlı'nın oynadığı diziler...
Aslı Turanlı kimdir ve kaç yaşındadır? Kimin kızı? Aslı Turanlı'nın oynadığı diziler...
GİRİŞ 05.04.2024 09:33 GÜNCELLEME 05.04.2024 09:33

Aslı Turanlı 22 Temmuz 1993'te İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 31 yaşındadır. İş adamı Ali Turanlı'nın kızıdır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Aslı Turanlı, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. Daha sonrasında ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyuncu Stüdyosunda oyunculuk eğitimi aldı. 

Çocuk yaşlardan itibaren oyunculuğa oldukça ilgili olan Turanlı, ilkokula gittiği dönemde başladı tiyatroya. Aldığı eğitimlerin yanı sıra televizyon sunuculuğu dersleri de alan oyuncu, kariyerine yine tiyatro ile adım attı.

Aslı Turanlı

Emek Sahnesinde oynadı ve Tiyatro Karnaval'da sahnelenen Ahh Süreyya isimli müzikalde rol aldı. 2016'da ise ATV ekranında yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. 

Daha sonraki dönemde ise televizyon dizisi oyunculuğuna Kanal D'nin efsaneleşmiş yapımı Arka Sokaklar ile başladı. Ardından birkaç dizide oyunculuk performansı sergileyen Turanlı en son Fox Tv ekranında yayınlanan Senden Daha Güzel'de boy gösterdi. 

2020'de Kanal D'de yayınlanan 'Magazin D Haftasonu' programının sunuculuğunu yaptı. Daha önce Ata Demirer, Sergen Yalçın gibi isimlerle arkadaşlık ettiği bilinen Aslı Turanlı'nın günümüzde Somer Sivrioğlu ile arkadaşlık ettiği öğrenildi. 

Aslı Turanlı'nın biyografisi

ASLI TURANLI'NIN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2017-2018 - Arka Sokaklar

  • 2019 - Aslı Gibidir

  • 2019 - Leke

  • 2022 - Senden Daha Güzel

Aslı Turanlı'nın oynadığı diziler

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL