Yalı Çapkını 'Tarık' Baran Bölükbaşı kimdir? Aslen nereli? Daha önce oynadığı diziler

Baran Bölükbaşı Sakla Beni'nin final yapmasının ardından yeniden Yalı Çapkını dizisine dönmesi ile gündem oldu. Bunun üzerine Baran Bölükbaşı'nın hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar merak edildi. İşte, Baran Bölükbaşı'nın biyografisi...

Yalı Çapkını 'Tarık' Baran Bölükbaşı kimdir? Aslen nereli? Daha önce oynadığı diziler
Yalı Çapkını 'Tarık' Baran Bölükbaşı kimdir? Aslen nereli? Daha önce oynadığı diziler
GİRİŞ 10.05.2024 19:47 GÜNCELLEME 10.05.2024 19:47

Baran Bölükbaşı 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Hatay, İskenderunludur. Şimdilerde 30 yaşındadır.

Çocukluk dönemini İstanbul'da ve Adana'da geçiren Baran Bölükbaşı ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk alanında devam etmek istedi

Oyuncu olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Bölükbaşı,  Antalya Replik Sanat Okulları ve Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nde de oyunculuk eğitimi aldı ve daha sonra mesleki serüveni başladı.

Afra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıkınca olanlar oldu! Annesi susmadıAfra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıkınca olanlar oldu! Annesi susmadı

Baran Bölükbaşı

Aynı zamanda boks, gitar, bağlama ve bateri ile de ilgilenen Baran Bölükbaşı, kamera önündeki ilk profesyonel oyunculuk deneyimini Adı Efsane isimli dizi ile yaşadı. Ardından birçok dizi ve filmde rol aldı.

7 yıldan beri kariyerine devam eden oyuncu, asıl çıkışını Sakla Beni dizisinde yaşadı. Ancak aynı sezon içinde Sakla Beni dizisi ile Yalı Çapkını dizisi arasında mekik dokuması oldukça dikkat çekti. 

Baran Bölükbaşı'nın biyografisi

Baran Bölükbaşı, geçtiğimiz sezonda ve bu sezonda Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil oldu. Diziden ayrıldıktan sonra aynı kanalda yayınlanan Sakla Beni'ye transfer olan oyuncu, başarılı performansından ötürü dizinin finaline kadar burada devam etti.

Kadir karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Bölükbaşı, Sakla Beni'nin finalinin ardından yeniden Star TV'nin bol reytingli dizisi Yalı Çapkını'na transfer oldu. Günümüzde Yalı Çapkını'nda Tarık karakteri ile oyunculuk yapmaktadır. 

Baran Bölükbaşı'nın oynadığı diziler

BARAN BÖLÜKBAŞI'NIN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2017 - Adı Efsane

  • 2017 - Sevda'nın Bahçesi

  • 2018 - Servet

  • 2019-2020 - Vuslat

  • 2021 - Öğrenci Evi

  • 2021 - 15/07 Şafak Vakti

  • 2022 - Son Nefesime Kadar

  • 2022 - Bir Peri Masalı

  • 2023-2024 - Sakla Beni

  • 2023-2024 - Yalı Çapkını

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL