Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Dijital platformdaki yayın hayatına yeni atılan “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin yıldız oyuncusu Hakan Kurtaş, başarılı oyunculuğuyla gündemde. Peki, birçok dizi ve film projesinde yer alan Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
GİRİŞ 13.05.2024 18:48 GÜNCELLEME 13.05.2024 19:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

“Bir Çocuk Sevdim” dizisi ile adını duyuran, Hakan Kurtaş son olarak “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisi ile sevenlerinin karşısında. Birçok başarılı projede imzası bulunan yetenekli Hakan Kurtaş’ın hayatı araştırılanlar arasında. İşte, Hakan Kurtaş kimdir ve Hakan Kurtaş ne mezunudur sorularının yanıtları!

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Lise yıllarını Bursa Anadolu Lisesi'nde geçiren Kurtaş, ailesinin resim öğretmeni olan annesi ve çocuk doktoru olan babasıyla büyüdü. Annesi, Hakan üç yaşındayken iktisat bölümünden mezun olduktan sonra bir süre sonra resim öğretmenliği diplomasını da almayı başardı. İki erkek kardeşi olan Kurtaş, üniversite öncesi profesyonel basketbol kulüplerinde oynadı ve aynı zamanda karikatür çizmek ve müzikle uğraşmak gibi farklı ilgi alanlarıyla da dikkat çekti. Karikatürleri, Leman ve Uykusuz gibi mizah dergilerinde yayınlandı.

Ortaokul yıllarında tiyatroya ilgi duyan Kurtaş, lise döneminde bu tutkusunu profesyonel anlamda sürdürmeye karar verdi. DOT Tiyatrosu'nun "Punk Rock" oyununda sahne alarak adını duyurmaya başladı. Ardından, 2010-2011 yıllarında atv'de yayınlanan "Ezel" dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırdı.

HAKAN KURTAŞ DİZİ VE FİLMLERİ

Gerçek çıkışını ise TMC Yapım imzalı, 2011-2012 yıllarında Kanal D ve Star TV'de yayınlanan "Bir Çocuk Sevdim" dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle yaptı. 2012 yılında Hatice Aslan ile başrolü paylaştığı "Vücut" filminde "İzzet Gündoğdu" karakterine hayat verdi ve başından geçen trajik olaylarla izleyicilerin dikkatini çekti. Aynı yıl, DOT Tiyatrosu'nun Murat Daltaban yönetmenliğinde sahnelenen "Beautiful Burnout/Süpernova" adlı oyununda boksör bir karakteri canlandırdı. Bu rol için uzun süre boks eğitimi aldı.

Son olarak, Esme Madra'nın yönettiği "Meşakkat ve Karısı" adlı kısa filmde rol aldı ve film, Akbank 9. Kısa Film Festivali'nde 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarıştı. 2013 yılında, Ulaş Tuna Astepe ve Efe Tunçer ile birlikte "Bir Aralık" adlı müzik grubunu kurdu. Grup içinde şarkı sözleri yazan, beste yapan, gitar çalan ve şarkı söyleyen Kurtaş, şarkılarını internet üzerinden yayınladı.

YORUMLAR 1
  • Mucahid 2 ay önce Şikayet Et
    mucize doktor dizisi unutulmuş
    Cevapla