Nuh Yılmaz kimdir? Ne mezunu? Nuh Yılmaz'ın biyografisi…

Nuh Yılmaz Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak atanmasının ardından gündem oldu. Bunun üzerine Nuh Yılmaz'ın hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar merak edildi. İşte, Nuh Yılmaz hakkında tüm bilinmeyen detaylar...

Nuh Yılmaz kimdir? Ne mezunu? Nuh Yılmaz'ın biyografisi…
Nuh Yılmaz kimdir? Ne mezunu? Nuh Yılmaz'ın biyografisi…
GİRİŞ 19.05.2024 21:49 GÜNCELLEME 19.05.2024 21:49

Nuh Yılmaz, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesİ (ODTÜ) Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Daha sonra akademik kariyerine devam etmek isteyen Nuh Yılmaz, Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım alanında yüksek lisans yaptı.

Doktora eğitimine George Mason Üniversitesinde devam eden Yılmaz, eğitimini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde tamamladı. Daha sonrasında ise kariyerine ilk adımını attı.

Ayşe Berris Ekinci kimdir? Babası kim? Ayşe Berris Ekinci'nin eğitimi ve biyografisiAyşe Berris Ekinci kimdir? Babası kim? Ayşe Berris Ekinci'nin eğitimi ve biyografisi

Nuh Yılmaz

Star gazetesi, Sabah gazetesi ve CNN Türk Washington temsilciliği görevini üstlenen Nuh Yılmaz, 2008 ile 2011 arasında  SETA’nın Washington DC Ofisi’nin kurucu direktörü unvanı ile çalışmalar yaptı.

Diğer yandan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim görevliliği yaptı. Dış politika, strateji, eleştirel düşünce, kültürel çalışmalar alanında dergi ve gazetede yazılar yayımladı ve akademik makaleler yazdı. 

DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI OLDU

Nuh Yılmaz 17 Mayıs 2024'te Dışişleri Bakan Yardımcısı oldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL