Ayşe Böhürler kimdir ve aslen nerelidir? Evli mi, eşi kim? Bilinmeyen hayatı...

Ayşe Böhürler başörtü ile ilgili yazısının ardından gündem oldu. Bunun üzerine Ayşe Böhürler'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılmaya başlandı. İşte, merak edenler için Ayşe Böhürler'in biyografisi...

Ayşe Böhürler kimdir ve aslen nerelidir? Evli mi, eşi kim? Bilinmeyen hayatı...
Ayşe Böhürler kimdir ve aslen nerelidir? Evli mi, eşi kim? Bilinmeyen hayatı...
GİRİŞ 20.05.2024 11:55 GÜNCELLEME 20.05.2024 11:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ayşe Böhürler 1963'te Ürgüp'te dünyaya geldi. Aslen Kayserilidiri. Şimdilerde 61 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Kayseri'de geçiren Ayşe Böhürler, ilk ve orta öğreniminin ardından Erenköy Kız Lisesinden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesini tamamladı.

Üniversite hayatından sonra kariyerine ilk adımını atan Ayşe Böhürler, medya sektöründe çalışmaya başladı. Gazete, dergi ve televizyon kanallarında çalıştı. Bir dönem Kanal 7'de program yaptı.

Ayşe Böhürler

Kanal 7 ekranında izleyici ile buluşan programlarıyla Türkiye Yazarlar Birliği Yılın Televizyon Programcısı ödülünü kazandı.1995'ten sonra Başörtüsü, İran’da Kadın, Avrupalı Türk Parlamenterler, Garaudy, Hayme Ana, Kitaba Adanmış Bir Ömür-Ali Emiri Efendi ve Biz İngiliz Müslüman Kadınları belgesellerinin çekilmesin aktif rol oynadı. 

Ayşe Böhürler, 2007'den beri Yeni Şafak gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Ayrıca yayınlanmış 5 kitabı bulunmaktadır. 

Ayşe Böhürler'in biyografisi

SİYASİ HAYATI

Ayşe Böhürler, AK Parti'nin kurucu üyeleri arasında yer almaktadır. 2023 Türkiye genel seçimlerinin ardından AK Parti Kayseri milletvekili olarak TBMM'de yerini aldı. 

AYŞE BÖHÜRLER EVLİ Mİ?

Ayşe Böhürler bekardır. 

AYŞE BÖRÜRLER'İN EŞİ

Ayşe Böhürler, kamuoyu yoklamaları yapan bir şirketin sahibi Fatih Böhürler ile evlendi. Bu evlilik 2010'da sona erdi. 3 çocuk sahibidir. 

YORUMLAR 1
  • isbay 2 ay önce Şikayet Et
    sayın haberci "3 çocuk sahibidir" değil, üç çocuk annesidir...
    Cevapla