Cins derginin Kasım sayısı bayilerde

Genel Yayın Yönetmenliğini İsmail Kılıçarslan’ın, Yayın Koordinatörlüğünü Furkan Çalışkan’ın yaptığı CİNS, ikinci sayısında.

Cins derginin Kasım sayısı bayilerde
Cins derginin Kasım sayısı bayilerde
GİRİŞ 02.11.2015 14:49 GÜNCELLEME 02.11.2015 15:52

Türkiye’nin Adresi: ‘Quo vadis mi Fe eyne tezhebun mu’

“Bu sayımızda da ‘Türkiye üzerine düşünme’ye devam ediyoruz. ‘Türkiye’nin adresi’ başlıklı dosyamızı hem okurlarımızın hem de tüm kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. İnanıyoruz ki Türkiye’nin mevcut adresini layıkıyla tespit edebilmek, bundan sonrası için oldukça aydınlatıcı ipuçları verecek bize.”

Genel Yayın Yönetmenliğini İsmail Kılıçarslan’ın, Yayın Koordinatörlüğünü Furkan Çalışkan’ın yaptığı Aylık Hafif Zırhlı Dergi CİNS, ikinci sayısında ‘Türkiye’de adresi’ soruyor.  Adresi tarif eden dosya yazılarını, Furkan Çalışkan, Selahattin Yusuf, Yusuf Genç, İsmail Kılıçarslan, Dairus Maneng, Hakan Arslanbenzer ve Güven Adıgüzel kaleme aldı.

M. Şükrü Hanioğlu da söyleşisiyle Türkiye’nin adresi arayışlarına katkıda bulunuyor:

“Herkes Türkiye’de oturduğunu düşünüyor, bırakalım düşünsünler!”

Editörlüğünü ise Yusuf Genç’in yaptığı CİNS’te yazılarıyla Haşmet Babaoğlu, Eren Safi, Serdar Tuncer, Merve Taşçı, Bekir Develi, Samet Doğan, Mustafa Akar, Kevser Aydoğdu, Zeynep Tuğçe Karadağ, İdil Önemli, Muhammed Berdibek, Raşit Ulaş, Turgay Bakırtaş, Mustafa Nezihi Pesen, Tuncer Köseoğlu, Selam Ertan, Ersin Çelik, Bülent Arı, Fatih Mehmet Dördüncü, Melih Tuğtağ, Elyesa Koytak, Bülent Ata, Mehmet Mülteci, Serkan Akkoyun, Tesbihli Abi, Abdullah Kibritçi, Mustafa Yasir, Abdülhamit Güler, Ali Hakan Kaya ve Mavi Leğen yer alıyor.

Ayrıca dergide Mustafa Tatçı ile yapılmış mini söyleşi ve ünlü Alman şair Enzesberger’in geçtiğimiz günlerde yayınlamış bir söyleşisinin çevirisi de yer alıyor. Osman Turhan’ın çizgisi ile katkı verdiği CİNS’de, Alpay Siraç’ın çizimiyle bir de çizgi roman bulunmakta. CİNS’in arka kapağının sıkı adamı ise: Ahmet Uluçay.

Aylık Hafif Zırhlı Dergi CİNS, şiirden öyküye, sinemadan müziğe, siyasetten futbola kadar hayatın her başlığını, tribe girmeden ve komplekse düşmeden hayat kadar, hayattaki kadar ele alıyor. CİNS, herkesin rahatını bozacak içeriğiyle her ayın 1’inde, tüm bayilerde!

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha