Rüyada deprem olduğunu görmek ne demektir? Rüyada depremde sallanmak...

Rüyada deprem olduğun hissetmek, rüya sahibinin hayatında köklü değişiklilerin olacağına işaret ederken rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne bağlı kalarak tabir edilmesi gerekmektedir. Rüyada deprem olduğunu görmek, pek çok şekilde tabir edildiği gibi evin içinde deprem olduğunu görmek, aile içinde yaşanacak sorunlara yorumlanmaktadır. Peki rüyada deprem olduğunu görmek neye işaret eder?

Rüyada deprem olduğunu görmek ne demektir? Rüyada depremde sallanmak...
Rüyada deprem olduğunu görmek ne demektir? Rüyada depremde sallanmak...
GİRİŞ 23.11.2022 10:59 GÜNCELLEME 23.11.2022 10:59

Rüyada deprem olduğunun görmek, rüya sahibinin hayatında beklemediği değişikliklerin olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin planlamadığı olaylarla karşılaşacağına işaret edilmektedir. Rüya sahibinin istediklerini gerçekleştirmesi için zor bir süreçten geçeceğine ancak çevresindeki dostlarının desteği sayesinde hayallerinin peşinden emin adımlarla ilerleyeceğine delalet edilmektedir. Rüyada deprem görmek genel olarak hayatta yaşanacak değişikliğe işaret edilse de rüyayı gören kişiye bağlı olarak farklı şekillerde tabir edilmektedir. 

Rüyada Evin Sallanması

Rüyada deprem olduğunu ya da evin sallandığını hisseden kimsenin aile içinde yaşayacağı bazı sıkıntılara işaret etmektedir. Rüya sahibinin ev ve aile hayatında karşılaşacağı sorun ve huzursuzluklara yorumlanır. Rüyayı gören kişinin aile ilişkilerine dikkatli olması konusunda uyarıcı niteliği taşıyan bir rüyadır. 

Rüyada Depremde Sarsılmak

Rüyada deprem olması sonucu sarsıldığını gören kişinin bir takım yanlış işlere gireceğini ve çevresindekiler tarafından eskisi kadar dikkate alınmayacağına yorumlanmaktadır. Rüyada sarsıldığını gören kişinin çevresinde pek hayırlı insan olmadığına ve arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmesi gerektiğine işaret edilmektedir. Rüya sahibinin dikkatli olması ve herkese kolay kolay güvenmemesi gerektiğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Depremde Binaların Yıkılması

Rüyada depremde binaların yıkıldığını gören kişinin çok sevdiği ve değer verdiği birinin zor zamanlardan geçtiğine delalet etmektedir. Rüya sahibinin yakın dostlarından birinin yaşayacağı sağlık sorunlarına yorumlanırken, rüyayı gören kişinin zor dönemden geçen arkadaşının hiç yalnız bırakmayacağı anlamlarına gelmektedir. 

Rüyada Deprem Olduğunu Hissedip dua Etmek

Rüyada deprem olduğunu hissedip dua etmeye başlayan kişinin hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin istediği işlerin gerçekleşeceğine delalet ederken rüya sahibinin yaşayacağı can sıkıcı olaylar karşısında Allah’a sığınacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Camide Deprem Olduğunu Görmek

Rüyada camideyken deprem olduğunu gören kişinin herkese karşı iyi niyetle yaklaşmasının zararını göreceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin bazı günahlara gireceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Namaz Kılarken Deprem Olduğunu Hissetmek

Rüyada namaz kılarken deprem olduğunu gören kişinin bazı hatalara düşeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin ibadetlerini aksattığına, başkalarına gösteriş olsun diye ibadetlerini yaptığına işaret edilmektedir. Rüya sahibinin ibadetlerine dikkat ederek insanlar için değil Allah rızasını kazanmak için ibadet yapması konusuna işaret edilmektedir. 

Rüyada Depremde Göçük Altında Kaldığını Görmek

Rüyada deprem olması sonucu yıkıntıların altında kaldığını gören kişinin rüya sahibinin hayatında bazı olumsuzlukların olacağına işaret edilir. Rüyayı gören kişinin felaketle karşılaşacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Başkasının Evinde Deprem Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin yakın çevresinde yaşanacak bir felakete ve bu felaketten rüyayı gören kişinin de etkileneceğine yorumlanır. Rüyada başkasının evinde deprem olduğunu gören kişinin çevresinden birinin evliliğinde, işinde ya da sosyal çevresinde yaşayacağı sorunlara yorumlanır. Rüya sahibinin de bu sorunlardan olumsuz etkileneceğine delalet edilmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Deprem Olduğunu Görmek

Molla Cami: Rüyada görülen zelzele korkuya işarettir. Bazıları da bilinen bir yerde meydana gelen zelzele bir yerden bir yere göç etmeye işarettir. Rüyada herhangi bir dağın sarsıldığını veya yerinden ayrıldıktan sonra tekrar yerine geldiğini görse, ora halkına şiddet ve korku isabet eder. Bir kimse rüyada bir yerde zelzele olduğunu ve orada birtakım insanların yere battığını ve bir takımının da kurtulduğunu görse, devlet başkanı oraya gelir. Bazen da bu rüya, şiddetli bir hastalığa işarettir.

Nablusi: Rüyada görülen deprem sultandan korkmaya delalet eder. Bazıları da bilinen bir yerde meydana gelen zelzele bir yerden bir yere göç etmeye delalet eder, dediler. Bazı tabirciler, zelzele melik tarafından meydana gelecek bir hadisedir, dediler. Eğer zelzele her tarafta olmuşsa, hadise de umumi olur. Eğer zelzele belli bir yerde olmuşsa, o hadise zelzelenin olduğu şehrin halkına mahsustur.

Diyanet: Rüyanızda zelzele olduğunu ve her tarafın yıkıldığını görmeniz; sizin bir devlet büyüğünden bir felakete maruz kalacağınıza, bir yoruma göre de sizin bir yolculuk yapacağınıza işaret eder. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü