Rüyada fare görmek hayırlı mıdır? Rüyada küçük fare görmek neye işaret eder?

Rüyada siyah fare görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde içten pazarlıklı kimselerin olduğuna, rüya sahibine yavaş yavaş zarar vermeye çalıştığına işaret etmektedir. Rüyada siyah fare görmek, farklı yorumlara açık olduğundan rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınarak tabir edilmesi gerekmektedir. Peki rüyada fare ısırması hayırlı mıdır?

Rüyada fare görmek hayırlı mıdır? Rüyada küçük fare görmek neye işaret eder?
Rüyada fare görmek hayırlı mıdır? Rüyada küçük fare görmek neye işaret eder?
GİRİŞ 04.12.2022 10:05 GÜNCELLEME 04.12.2022 10:05

Rüyada siyah fare görmek, rüya sahibinin sıkıntılı ve huzursuz bir sürece gireceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin zorluklarla karşılaşacağına ama bu zorlukları ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte aşacağıma işaret etmektedir. Rüya sahibinin bir süre üzüleceğine, can sıkıcı olaylar yaşayacağına yorumlanmasının yanında rüyayı gören kişinin çevresinde sinsi sinsi kötülüğünü istediğine, rüyayı gören kişinin arkasından iş çevirdiğine yorumlanmaktadır. Rüyada fare görmek, sıkıntı ve üzüntüye işaret etse de rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak yorumlanması gerekmektedir. 

Rüyada Siyah Fare Yakalamak

Rüyada siyah fare yakaladığını gören kişinin çevresinde rüya sahibine yavaş yavaş zara vermeye çalışan, içten pazarlıklı bir kimsenin olduğuna işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin bu kişilerinin varlığından haberdar olarak dikkate almadığına, rüya sahibine zarar vermeye çalışsa da emellerine ulaşamayacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Siyah Fare Isırması 

Rüyada siyah farenin ısırdığını görmek, rüya sahibinin kaçırdığı fırsatlara ve şansının yaver gitmesine rağmen bu süreci iyi değerlendirememesine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin hem kaçırdığı fırsatlara üzüleceğine hem de kaçırdığı fırsatlar yüzünden maddi anlamda zor duruma düşeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada siyah fare ısırması, rüya sahibinin istekleri ve hayallerini gerçekleştirecek cesaretinin olmadığına delalet edilmektedir. 

Rüyada Siyah Fare Yakalamak

Rüyada siyah fare öldürmek, rüya sahibinin çevresinde bulunan fesat kimselerden sonunda kurtulacağına işaret ederken aynı zamanda rüyayı gören kişinin çevresinde işe yaramaz insanlar yüzünden zor duruma düşeceğine, rezil olacağına ve çok utanacağına yorumlanmaktadır. Rüyada siyah fare ısırması rüya sahibinin sırrını açığa çıkaracak densiz insanların varlığına delalet etmektedir. 

Rüyada Fare Yavrusu Görmek

Rüyada siyah fare yavrusu görmek, rüya sahibinin iş ve eğitim hayatında kendini yeterli görmediğine, bundan dolayı ezik hissettiğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin özgüven eksikliği yaşadığına, her şeyden çok tedirgin olduğuna yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin başarısına en büyük engelinin kendisi olduğuna yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Fare Görmek

Diyanet: Rüyada görülen beyaz ve siyah fareler gündüz ve geceye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında farenin kendi elbisesini kestiğini görmesi; o kimsenin geçmiş ömrünü haber vermesine, bir kimsenin rüyasında bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi; ev soyan bir hırsıza yani rüya sahibinin evinin soyulmasının muhtemel olduğuna ve bundan dolayı da o kimsenin dikkatli olması gerektiğine işaret eder.

Nablusu: Beyaz ve siyah fareler, gündüz ve geceye delâlet ederler. Bir kimse gündüz uykusunda fareyi sabahtan akşama kadar durmadan gezindiğini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna delâlet eder. Bir kimsenin fareyi, kendi elbisesini kestiğini görse, o kimsenin geçmiş ömrünü haber vermesine delâlet eder. Bir kimsenin rüyada bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza delâlet eder. Bundan dolayı rüya sahibinin uyanık bulunması gerekir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!