Rüyada yangın çıktığını görmek ne anlama gelir? Rüyada yangından kaçmak neye işaret eder?

Rüyada yangın görmek rüya sahibinin içine düşeceği sıkıntılı ve üzücü olayların işaretidir. Rüyada yangın görmek görüldüğü duruma göre farklı şekillerde yorumlandığından rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne dikkat edilmesi gerekir. Peki rüyada yangın söndürmek hayırlı mıdır? Rüyada yangın içinde kalmak...

Rüyada yangın çıktığını görmek ne anlama gelir? Rüyada yangından kaçmak neye işaret eder?
Rüyada yangın çıktığını görmek ne anlama gelir? Rüyada yangından kaçmak neye işaret eder?
GİRİŞ 04.10.2021 14:44 GÜNCELLEME 11.11.2021 11:48

Rüyada yangın görmek, rüya sahibinin hayatında yeni gelişmelerin ve olayların olacağına işaret eder. Rüyasında yangın gören kişinin yangın alevlerinden dumanına kadar nasıl gördüğüne bağlı olarak rüyanın anlamında değişiklikler olur. Rüyada yangının alevlerini görmek, kazancın artacağına maddi olarak feraha kavuşacağına delalet ederken alevlerden kara dumanların çıktığını görmek ise kötü habere ve sıkıntıya yorumlanmaktadır. 

Rüyada Evin Yanması 

Rüyada evinin yandığını görmek kişinin sıkıntılı ve üzücü şeyler yaşayacağına işaret eder. Rüyada evde yangın çıkması rüya sahibinin aile hayatında yaşayacağı bir takım sorunlara yorumlanır. Yaşanan aile sorunları neticesinde rüya sahibinin çok üzüleceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Yangında Alevler Görmek

Rüyada yangının alevlerini görmek, iki farklı şekilde yorumlanır. İlki rüya sahibinin karşılaşacağı en ufak bir sorunu kendi kendine büyütüp içinden çıkılmaz bir hale sokmasına işaret eder. İkinci ise Rüya sahibinin ufak bir birikimle başladığı bir işte başarılı olacağına ve çok para kazanacağına yorumlanır. 

Rüyada Yangın Söndürmek

Rüyada yangın söndürmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin çevresindekiler için çok faydalı işler yaparak herkesin sevgisini ve takdirini kazanacak anlamına gelir. Rüyada yangın söndüren kimsenin karşısına büyük fırsatlar geçeceğine ve başarılı olacağına delalet eder. Rüya sahibinin bu zamana kadar yaşadığı geçim sıkıntısının son bulacağına ve feraha kavuşacağına delalet eder. 

Rüyada Yangın Çıktığını Görmek

Rüyada yangın çıkması, genellikle fitne ve dedikodu olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişin sıkıntılar yaşayacağına işaret ederken rüya sahibinin karşılaşacağı kötü olayların habercisidir. Rüyada yangın çıkması çok hayırlı değildir ve rüya sahibinin dikkatli olması konusunda uyarıcı niteliğini taşır. 

Rüyada Yangın Çıkarmak 

Rüyada yangın çıkarmak, rüya sahibi yüzünden kötü olayların geçekleşeceğine işaret eder. Rüya sahibinin kötü alışkanlıkları ve huyları yüzünden çevresindekilere zarar vereceğine ve kötü örnek olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin kötü niyetli ve fesat bir kimse olarak insanlara zarar vereceğine işaret eder. Rüyada yangın çıkarmak hiç hayırlı bir rüya olmayıp rüya sahibinin kendini toparlaması için işaret niteliği taşımaktadır. 

Rüyada Yangın İçinde Kalmak

Rüyada alevler içinde kalmak rüya sahibinin zor durumda kalacağına, sıkıntıya düşeceğine ve üzüleceğine işaret eder. Rüya sahibinin maddi ve manevi müşkül duruma düşeceğine yorumlanır. Rüyada yangının içinde kalmak tehlike demektir. 

Rüyada Yangından Kaçmak

Rüyada yangından kaçtığını gören kimsenin çok büyük zorlukları aşmak zorunda kalacağına ve nihayet bu zorlukların mükafatını alacağına işaret eder. Rüyayı gören kimsenin elde ettiği her şeyi sonuna kadar hak ettiğine yorumlanır. 

Rüyada Duman Görmek

Rüyada yangından çıkan dumanlar çıktığını görmek dumanın rengine göre farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada kara duman görmek sıkıntı ve stres demektir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu durumun kötüye gitmesine işaret eder. Rüyada siyah duman görmek kötü haberin işaretidir. Rüyada beyaz duman görmek ise küslerin barışacağına ve güzel haberlerin geleceğine delalet eder. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Yangın Görmek

Nablusi: Rüyada ateş görmek, müjde, korku, harp, azap, sultan hapis, zarar, günah ve berekettir. Ses çıkararak ağaçları yakan alev ve kıvılcımlı ateş gören yaktığı miktarca bir alimin ölümüyle orada çıkacak fitnedir. Bu kimsenin rüyada kalbinde ateş olduğunu germesi, aşka, muhabbete ve sevgilisi ve başka birisinden ayrılmakla kahra uğramaya delalet eder.

Seyyid Süleyman:  Rüyasında dumansız ateş gören, büyüklere yakın olur. Bağlı işleri açılır. Zor işleri kolaylaşır. Birinin kendini ateşe attığını fakat yanmadığını gören, hükumetin zulmüne uğrar ama, çabucak selamete çıkar. Şayet ateş kendisini yakarsa, istemediği halde yola gider yahut zarar görür. Hasta olur veya bir belaya çatar. Kendini yakan ateşin kuvvetlendiğini ve içinden büyük, şiddetli bir sesin duyulduğunu görene, devlet eziyet eder. Ateşte duman varsa, yetimin malından yer.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var