Rüyada saat görmek ne anlama gelir? Rüyada duvar saati görmek...

Rüyada saat görmek, rüya sahibinin hayatının her anına değer verdiğine ve her anı dolu dolu yaşayacağına işaret eder. Rüyada saat görmek bazı yorumculara göre ise can sıkıcı ve olmayacak işlerin gerçekleşmesine işaret eder. Peki rüyada yeni saat almak neye işarettir?

Rüyada saat görmek ne anlama gelir? Rüyada duvar saati görmek...
Rüyada saat görmek ne anlama gelir? Rüyada duvar saati görmek...
GİRİŞ 09.06.2022 10:28 GÜNCELLEME 09.06.2022 10:28

Rüyada saat görmek bol helal rızka işaret eder. Rüyayı gören kişinin çok çalışkan biri olduğuna, vaktini çok verimli değerlendirmesine ve zamanının kıymetli olduğuna yorumlanır. Rüyada saat görmek, görüldüğü duruma çok farklı şekilde yorumlanır. Bunun için rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne dikkat etmek gerekir. 

Rüyada Kol Saati Takmak 

Rüyada kol saati taktığını gören kişinin iş, aile ve sosyal hayatında çok özenli olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin verdiği sözleri yerine getirdiğine ve bundan dolayı çevresindekilerin saygınlığını kazanacağına yorumlanır. Rüyada koluna saat takan kişinin yapmak istediği yeni işlerde başarıya kavuşacağına delalet eder. 

Rüyada Altın Saat Görmek

Rüyada altın saat taktığını gören kişinin girişimleri neticesinde başarıya ulaşmasına ve bu sayede çok iyi paralar kazanmasına yorumlanır. Rüyada altın saat gören kişinin başarıya ulaşacağına ve hedeflerini tek tek gerçekleştireceğine yorumlanır. 

Rüyada Saat Almak

Rüyada saat aldığını gören kişinin iş hayatında sıkıntılı bir sürece gireceğine ve bu sıkıntıların gün geçtikçe büyümesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin maddi anlamda zarara uğrayacağına ve her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalacağına yorumlanır. 

Rüyada Hediye Saat Almak

Rüyada hediye saat aldığını gören kişinin iş hayatında yaşadığı sıkıntıları geride bırakacağına işaret eder. Rüya sahibinin çevresindeki insanlardan destek alarak sorunlarından kurtulacağına ve daha iyi yerlere geleceğine delalet eder. 

Rüyada Duvar Saati Görmek

Rüyada duvar saati gören kişinin hayatında değer verdiği ne varsa ondan yana mutlu olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş, sosyal ve aile ilişkilerinin iyiye gideceğine işarettir. Rüya sahibinin aldığı güzel haberler sayesinde çok mutlu olacağına yorumlanır. 

Rüyada Bozuk Saat Görmek

Rüyada bozuk saat gören kişinin karşılaşacağı zorluklara haberdar eder. Rüya sahibinin hem kendi hem de başkalarının yaptığı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorumlanır. 

Rüyada Saat Kırmak

Rüyada saat kırmak hatalar yapmaya yorumlanır. Rüya sahibinin kendi yaptığı hatalar yüzünden zor duruma düşeceğine işaret eder. Rüyada başkasının saatini kırdığını gören kişinin ise kendi yaptığı hataların bedelini başkasının ödeyeceğine delalet eder. 

Rüyada Saat Tamir Etmek

Rüyada saat tamir ettiğini gören kişinin yaptığı hatalardan ders çıkararak kendini düzeltmeye çalışmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin aldığı kararların yanlış olduğunu fark edip vazgeçmesine yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Saat Görmek

İhya: Vakitleri gösteren saatin, gece ve gündüzden bir vakti gösterdiğini görmek altın veya gümüş paraya, sözü yerine getirmeye, Saat bazen dakik olmaya, zamanın kıymetini bilmeye, 'anın vaciplerini yerine getirmede hassas davranmaya ya da sözüne güvenilmeyen kimseye delalet eder.

Molla Cami: Rüyada saat görmek, çocuk ve ortağa işarettir. Rüyada görülen saat, sahibi için süs ve güzelliktir.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı