Rüyada bardak kırmak ne demek? Rüyada bardak fırlatıp kırmak ne anlama gelir?

Rüyada bardak kırmak, rüya sahibinin değer verdiği ve sevdiği bir kimse ile aralarının açılacağına ve sonrasında yeniden bir araya geleceklerine işarettir. Rüyayı gören kimsenin kısa bir süreliğine yakın dostlarıyla husumet yaşayacağına yorumlanır. Peki rüyada elinden bardak düşürerek kırmak hayırlı mıdır?

Rüyada bardak kırmak ne demek? Rüyada bardak fırlatıp kırmak ne anlama gelir?
Rüyada bardak kırmak ne demek? Rüyada bardak fırlatıp kırmak ne anlama gelir?
GİRİŞ 19.12.2021 23:54 GÜNCELLEME 19.12.2021 23:54

Rüyada bardak kırmak, rüya sahibinin bir yakınıyla gerginlik yaşayacağına ve kısa süreliğine de olsa can sıkıcı bir dönem yaşayacağına alamet eder. Rüyada bardak kıran kimsenin yakın zamanda karşılaşacağı üzücü bir olayın gerçekleşmesine delalettir. Rüyada bardak kırılmasının doğru şekilde yorumlanması için rüyayı gören kimsenin rüyayı nasıl gördüğüne dikkate alması gerekmektedir. İşte rüyada bardak kırmanın detaylı tabirleri...

Rüyada Bardağın Düşüp Kırılması

Rüyada elinden bardak düşürüp bardağın kırılması gören kişinin özel hayatında bazı olumsuzlukların yaşanacağına, yakın zamanda kalbinin kırılacağına işaret eder. Rüya sahibinin sevgilisiyle olan diyaloğunun bozulacağına, aralarındaki muhabbetin eskisi gibi olmayacağına işaret eder. Rüyada bardak kırılması ayrılığa ve küslüğe delalettir. 

Rüyada Fırlatıp Bardak Kırmak

Rüyada bardağı fırlatarak kırmak, rüya sahibinin uzun süredir gergin olduğuna ve son noktada sinirine hakim olmayıp patlayacağına işaret eder. Rüyada sinirlenip bardak fırlatan kişinin canına tak etmesine ve bunun sonucu olarak da bu zamana kadar içine attıklarını söyleyeceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Bardak Kırmak

Rüyada herhangi bir nedenden bardak kırdığını gören kimsenin iş hayatında çok yakın olduğu arkadaş çevresiyle arasının bozulacağını ve bundan dolayı kısa süreli bir üzüntü yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin arkadaşlarıyla arasının açılacağına ancak arada çok büyük bir kavga, anlaşmazlık olmadığından bu sürecin çabuk geçeceğini ve kısa sürede eskisi gibi olacaklarına yorumlanır.

Rüyada Bardak Çatlatmak

Rüyada bardak çatlaması gören kişinin, yanlış arkadaşlıklar içinde olduğuna, rüya sahibinin etrafında hiçbir başarısı olmayan ve elinden bir şey gelmeyen insanlara itibar ederek gaflete düşeceğine, hatalar yapacağına işarettir. Rüyasında bardak çatladığını gören kimsenin yanlış insanlar yüzünden hatalar yapacağına ve bundan dolayı çok üzüleceğine delalettir. 

Rüyada Porselen Bardak Kırılması

Rüyada porselen bardağın kırıldığını gören kimsenin büyük emekler vererek kurduğu düzeninin bozulacağına delalet eder. Rüya sahibinin başarmak için çaba gösterdiği iş hayatında talihsizlikler yaşayacağına yorumlanır. Ancak rüya sahibinin her olaydan ders çıkarıp önüne bakarsa kısa sürede toparlanacağına işaret eder. 

Rüyada Bardağın Küçük Bir Kısmının Kırılması

Rüyada bardağın ucunun kırılması, rüya sahibinin küçük çaplı bir zarar görmesine ancak hemen toparlamasına işaret eder. Rüya sahibinin yaşadığı bir olumsuzluktan hemen ders almasına ve anında kendini toparlamasına yorumlanır.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Bardak Kırılması

Molla Cami: Rüyada bardak görmek, sevgiliye işaret eder. Bundan dolayı kendisine bir cam bardak takdim edildiğini gören kimse yakında sevdiğinden fazla ilgi görür. Rüyada bardak, rüya sahibinin haline göre büyük bir para ile tabir edilir. Rüyada bardak görmek, hizmetçiye, bardakların kırıldığını görse, hizmetçi ve çocukların ölmesine işaret eder.

Nablusi: Rüyada bardak görmek, kişinin sevgilisi ve mahbubudur. Bundan dolayı kendisine bir cam bardak takdim edildim gören kimse yakında sevdiğinden fazla muhabbet görür. Kendisine sebze, bakla ve salatalık gibi ekşili olan sebzelerin verildiğini gören, sevdiğinden düşmanlık görür ve adavet meydana gelir. Rüyada bardak, rüya sahibinin haline göre bin yahut yüz dirhemle tabir edilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde